![Mersin Tarsus'ta Kamyona Çarpan Otomobil Alev Aldı](https://cdn.gelenhaberler.com/uploads/1280x720/images/202502/mersin-tarsus-ta-kamyona-carpan-otomobil-alev-aldi-1200-586157.jpg)
Mersin Tarsus'ta Kaza Anı
Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan bir trafik kazasında, H.Ç. yönetimindeki 34 HLR 532 plakalı otomobil, Özbek Mahallesi'nde seyir halindeki bir kamyona arkadan çarptı.
Alev Alan Araç
Çarpmanın etkisiyle otomobil alev aldı ve kısa sürede yangın büyüdü. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların durumu bildirerek yardım istemesi üzerine, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi.
Yangın Söndürüldü
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Fakat, araçta önemli hasar oluştu. Olayın Doğası ve Önemi
Bu tür trafik kazaları, sürücülerin dikkatli olmalarının önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Olayla ilgili detayların araştırılması için gerekli incelemeler başlatıldı.
Mersin'in Tarsus ilçesinde kamyona çarparak alev alan otomobilde hasar oluştu.
Mersin'in Tarsus ilçesinde kamyona çarparak alev alan otomobilde hasar oluştu.