Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Trajik Olay: Eşini Vuran Adam İntihar Etti

Erdemli'de eşi Fatma Biricik'i tüfekle yaralayan Atilla Biricik, intihar etti. Olayın detayları ve güvenlik tedbirleri ortaya çıkıyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 11:05
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 11:47

Mersin'de Trajik Olay: Eşini Vuran Adam İntihar Etti

Mersin'de Trajik Olay: Eşini Vuran Adam İntihar Etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, eşi Fatma Biricik’i av tüfeğiyle ağır yaralayan Atilla Biricik, olayın ardından kendisi de intihar etti.

Olayın Gelişimi

Tömük Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 44 yaşındaki Atilla Biricik, henüz netleşmeyen bir sebepten ötürü 40 yaşındaki eşi Fatma Biricik’i vurdu. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine, olay yerine hızlıca ambulans ve polis ekipleri intikal etti.

Yaralı Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık ekipleri, Fatma Biricik'in ağır yaralı olduğunu tespit ederek, derhal hastaneye kaldırdı. Yaralının durumu ciddiyetini koruyor.

İntihar Olayı ve Önleyici Tedbir

Atilla Biricik, olay sonrası adrese yaklaşık 200 metre mesafede park halindeki aracında, aynı tüfekle intihar etti. Olayın ardından, polis ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu.

Öte yandan, Fatma Biricik'in kocası hakkında 22 Ekim tarihinde dolan bir "önleyici tedbir" kararı bulunduğu ve 21 Ekim’de bu tedbirin uzatılması için başvuruda bulunmadığı bilgisi elde edildi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi aynı silahla aracında...

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi aynı silahla aracında intihar etti. Silah seslerini duyan çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.