Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

Mersin'de düzenlenen operasyonla iki silah ve uyuşturucu ele geçirilirken, iki kişi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 21.09.2024 13:48
Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 13:48

Mersin'de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

Mersin'de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde gerçekleşen bir operasyonda, iki şüpheli gözaltına alındı. Olay, İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bir bahçedeki konteynerde hapsolan iki kişinin varlığının tespit edilmesiyle başladı.

Operasyon Detayları

Polis ekipleri, R.B'ye ait bahçe içerisindeki konteynere operasyon düzenledi. Ekiplerin yaptığı arama sonucunda, yasadışı maddeler ve tehlikeli silahlar ele geçirildi. Konteynerde yapılan incelemede, uzun namlulu bir silah, şarjör, 8 bin 540 adet sentetik hap ve hassas bir terazi bulundu.

Ek Buluntular

Yetkililer, çevredeki araziyi de inceledi ve toprağa gömülü halde bir bidon içerisinde kalaşnikof, boş şarjör, mermiler ve 4 kilo 760 gram esrar madde bulundu.

Gözaltılar

Olay sonucunda D.D. ve İ.T. isimli şüpheliler, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Sürecin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde iki silah ve uyuşturucu ele geçirilmesine ilişkin iki zanlı...

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde iki silah ve uyuşturucu ele geçirilmesine ilişkin iki zanlı gözaltına alındı. Ekiplerin, şüphelilerin kaldığı konteynere düzenlediği operasyonda, yabancı menşeli uzun namlulu silah, şarjör, 8 bin 540 sentetik hap ile hassas terazi ele geçirildi. Çevredeki aramada da toprağa gömülü bidonda kalaşnikof, boş şarjör, fişek ve poşet içinde 4 kilo 760 gram esrar bulundu.