Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de İlginç Olay: Kadın Dükkan Önlerindeki Ürünleri Dağıttı

Mersin'de bir kadın caddede koşarak dükkanlardaki ürünleri dağıttı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Yayın Tarihi: 01.08.2024 10:55
Güncelleme Tarihi: 01.08.2024 10:55

Mersin'de İlginç Olay: Kadın Dükkan Önlerindeki Ürünleri Dağıttı

Mersin'de Sıra Dışı Bir Olay

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 30 Temmuz tarihinde yaşanan tuhaf bir olay, bir kadının cadde üzerinde dükkanlardaki stant ve ürünleri dağıtmasıyla gündeme geldi. Güvenlik kameralarının kaydettiği bu olay, ilginç anlara sahne oldu.

Kuvayi Milliye Caddesi'nde Koşarak Dağıttı

İsmi henüz öğrenilemeyen kadın, Kuvayi Milliye Caddesi'nde hızla koşarak, çeşitli iş yerlerine ait ürünleri devirmeye başladı. Esnafın satışa sunduğu ürünlerin yere dökülmesi güvenlik kameralarına yansırken, bu görüntüler kazanın şahitlerine de ders niteliğinde oldu.

Görgü Tanıklarının Şaşkınlığı

Kuruyemişçi Adnan Çetel, olay sırasında hissettiklerini ifade etti. Çetel, "Kadın önce ayakkabı mağazasının ürünlerini devirdi, ardından benim dükkana geldi. İlk olarak çekirdekleri yere döktü ve arkadaşlarımın yüzüne fıstıkları fırlattı. Ardından yumurtacıya giderek yumurtaları dağıttı. Cadde üzerinde 50'nin üzerindeki iş yerine girip ürünü teslim alıp dağıttı," dedi.

Bu olay, Mersin'deki esnafın şaşkınlıkla karşıladığı bir durum olarak kayıtlara geçti. Kadın, iş yerlerinden ürünleri dağıtarak kaçarken arkasında izler bıraktı.

Mersin'de bir kadın, cadde üzerinde koşarak iş yerlerindeki stant ve tezgahları dağıtarak kaçtı....

Mersin'de bir kadın, cadde üzerinde koşarak iş yerlerindeki stant ve tezgahları dağıtarak kaçtı. Kuruyemişçi Adnan Çetel, gazetecilere açıklama yaptı.