Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Emekli Öğretim Görevlisi Cinayeti: Oğlu Tutuklandı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'in ölümüyle ilgili oğlu tutuklandı, cenazesi defnedildi.

Yayın Tarihi: 16.09.2024 21:54
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 21:54

Mersin'de Emekli Öğretim Görevlisi Cinayeti: Oğlu Tutuklandı

Mersin'de Şok Olay: Emekli Öğretim Görevlisi Ölü Bulundu

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz (77) iki gün önce ölü olarak bulundu. Olayla ilgili olarak Doludeniz'in oğlu Orkun Doludeniz (33) gözaltına alındı ve ardından tutuklandı.

Cenaze Töreni ve Defin İşlemleri

Selahattin Doludeniz'in cesedi, 14 Eylül tarihinde Gürlevik Mahallesi'ndeki bir çöplük alanında bulunan varilde bulundu. Olayın ardından Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Orkun Doludeniz'i gözaltına aldı.

Zanlının emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiği ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandığı öğrenildi. Orkun Doludeniz'in ifadesinde, babasını evde hareketsiz bir şekilde bulduğunu ve daha sonra cenazesini ticari bir taksiyle çöplük alanına götürdüğünü belirttiği aktarıldı.

Cenaze İşlemleri ve Kesin Ölüm Nedeni

Cenaze işlemleri, Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından gerçekleştirildi. Selahattin Doludeniz’in cenazesi, Bozyazı ilçesindeki Beyreli Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Aile yakınları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazının ardından Doludeniz'in naaşı toprağa verildi.

Emekli öğretim görevlisinin kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu raporuyla belirlenecek.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisinin 2 gün önce ölü bulunmasıyla ilgili...

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisinin 2 gün önce ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan oğlu tutuklandı.