Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Çöp Alanında Bulunan Cesedin Kimliği Belirlendi

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki çöp dökme alanında bulunan cesedin emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'e ait olduğu tespit edildi.

Yayın Tarihi: 16.09.2024 16:38
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 16:38

Mersin'de Çöp Alanında Bulunan Cesedin Kimliği Belirlendi

Mersin'de Gizemli Ölüm Olayı

Mersin'in Bozyazı ilçesine bağlı Gürlevik Mahallesi'nde gerçekleşen korkunç bir olay, gündemi sarstı. Dün bir çöp dökme alanında hareketsiz bir erkek cesedi bulundu

Olayın Gelişimi

Yardım çağrısı yapan bölge sakinleri, durumu 112 Acil Sağlık ekipleri ile emniyet ve jandarma yetkililerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, cesedi inceleyerek kimliği belirlenemeyen kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kimlik Tespiti ve Gözaltılar

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemleri sonucunda, cesedin emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'e ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelinin Durumu

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Olay hakkında daha fazla bilgi edinmek için ekiplerin incelemeleri sürdürülüyor.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisinin 2 gün önce ölü bulunmasıyla ilgili...

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisinin 2 gün önce ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan oğlu tutuklandı.