Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Baraj Gölüne Giren Genç Hayatını Kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesinde Berdan Baraj Gölü'ne giren genç boğuldu. Olayla ilgili detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 21.08.2024 19:29
Güncelleme Tarihi: 21.08.2024 19:29

Mersin'de Baraj Gölüne Giren Genç Hayatını Kaybetti

Mersin'de Trajik Bir Olay

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Berdan Baraj Gölü'ne giren bir genç boğularak hayatını kaybetti. Olay, İbrahim Hellem isimli 23 yaşındaki Suriye uyruklu gencin, İncirlikuyu Mahallesi sınırlarında meydana geldi.

Olayın Gelişimi

Genç, baraj gölünün kıyısında bir süre yüzdükten sonra gözden kayboldu. Etraftakilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine çeşitli ekipler yönlendirildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı su altı arama kurtarma dalgıçları, polis ve sağlık ekipleri duruma müdahale etti. Dalgıçların yaptığı çalışmalar sonucunda Hellem, gölden çıkarıldı ancak ne yazık ki yaşamını yitirdiği belirlendi.

Cenaze İşlemleri

İbrahim Hellem'in cenazesi, gerekli işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Berdan Baraj Gölü'ne giren kişi boğuldu. Olay yerine Büyükşehir...

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Berdan Baraj Gölü'ne giren kişi boğuldu. Olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Amirliği bünyesindeki dalgıçlar, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye dalgıç ekiplerinin çalışmasıyla gölden çıkarılan ceset, hastane morguna kaldırıldı.