Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Melissa Vargas: Fenerbahçe'ye Dönüş Tarihi Belli Oldu

Filenin Sultanları'nda zirveye çıkan Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüş tarihi belli oldu. Melissa Vargas, Olimpiyat Elemeleri'nde heyecan verici performansıyla dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 16.09.2023 20:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Melissa Vargas: Fenerbahçe'ye Dönüş Tarihi Belli Oldu

Filenin Sultanları'nda Zirve

Filenin Sultanları, VNL ve Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkarken şampiyonluğun en büyük başrol oyuncularından biri Melissa Vargas oldu. Perofmansı ile herkesi hayran bırakan Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye geri dönüş tarihi belli oldu.

Sultanlar Kazandı, Vargas Coştu

Milli Kadın Voleybol Takımımız 2024 Paris Elemeleri B Grubu ilk maçında Porto Riko ile karşılaştı. Japonya’da TSİ 07.00’de başlayan karşılaşmayı; Filenin Sultanları 25-19 25-16 ve 25-14 sonuçlanan setlerle 3-0 kazandı ve turnuvaya galibiyetle başladı. Ebrar Karakurt 16 sayıyla takımımızın en skorer ismi olurken, Melissa Vargas’tan da 15 sayılık katkı geldi.

Üst Üste 16. Galibiyet

Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğunda üst üste galibiyetler alan Filenin Sultanları, Porto Riko karşısında da serisini devam ettirerek üst üste 16. galibiyetine imza attı.

Melissa Vargas Şubat'ta İstanbul'a Dönecek

Bu sezonu Çin Ligi'nde açacak olan Melissa Vargas sezon ortasında Fenerbahçe'ye geri dönecek. Buna göre Çin Ligi, olimpiyat elemelerinin ardından 4 Kasım'da başlayacak. Ligin finali ise 6 Şubat olacak. Bu tarihler ışığında Vargas'ın Fenerbahçe'ye gelişi beklenenden daha geç olacak.

Çin'de Şampiyon Olmuş, Ocak'ta Geri Dönmüştü

Sezon'da Çin'de başlayan Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, Çin Ligi’nin bitiminin ardından Ocak ayının ortasında İstanbul'a geri dönmüştü. Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

En İyi Yabancı Voleybolcu Seçildi

Melissa Vargas, final serisinin ardından düzenlenen törende “En İyi Yabancı Voleybolcu” ödülüne layık görülmüştü. Başarılı performansıyla Çin’de sezona damga vuran yıldız isim, %61 ile hücum ettiği sezonu 49’u servisten ve 29’u bloktan olmak üzere 417 sayıyla “En Skorer Oyuncu” olarak tamamlamıştı.

Fenerbahçe İle Şampiyonluk Yaşadı

Geçen sezon Melisa Vargas'ın dönüşü sonrası yükselişe geçen Fenerbahçe Opet, uzun süredir hasret kaldığı Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı. Geçen sezon pasör çaprazında Anna Lazerava, Vargas'ın yokluğunda oynamıştı.

Stysiak Transfer Edildi

Bu sezon Vargas'ın yokluğunda Polonya'nın dünyaca ünlü yıldızı Stysiak Fenerbahçe'nin as pasör çaprazı olacak. Sarı-lacivertliler ayrıca sezon bitimi sonrasında Polonya başantrenörü Lavarini ile anlaşmıştı.

Melissa Vargas, Olimpiyat Elemeleri'nde Heyecan Verici

Olimpiyat Oyunları resmi internet sitesinde yayınlanan yazıda Melissa Vargas elemelerde izlemesi en heyecan verici kadın voleybolcular arasında yer aldı. Bu yıl ilk olarak FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’nde daha sonrasında ise CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda en değerli oyuncu (MVP) seçilen Melissa Vargas, Olimpiyat Elemeleri’nde de dikkat çekiyor.

Ayrıca Sırbistan'dan Tijana Boskovic ve Hollanda'dan Nika Daalderop da Olimpiyat Elemeleri'nde heyecan verici oyuncular arasında yer aldı.