Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Melisa Döngel'in Son Pozları Olay Oldu!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Melisa Döngel, paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Son olarak bir çekimden kareler paylaşan Döngel, sosyal medyanın diline düştü. Bir çekim için Marilyn Monroe kılığına giren Melisa Döngel, Instagram hesabından çekim karelerini paylaştı. Uygun pozların yakalanması için şekilden şekile giren Döngel'e sosyal medyadan adeta yorum yağdı.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 01:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Melisa Döngel'in Son Pozları Olay Oldu!

Melisa Döngel'in Son Pozları Olay Oldu! Beğeni Üstüne Beğeni...

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan güzel oyuncu Melisa Döngel, sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yayınladığı pozları ile olay yarattı. Yeni nesil oyuncular arasında gösterilen Melisa Döngel, yükselen popülaritesi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Melisa Döngel'in Estetik Kararları

2016 yılında yayınlanan 'Hangimiz Sevmedik' isimli dizide canlandırdığı 'Sevtap' karakteri ile sektöre dahil olan Melisa Döngel, estetik kararları ile de gündemden düşmemeye başladı. Genç yaşına rağmen yaptırdığı müdahaleler ile bambaşka birine dönüşen Döngel, göz altı morlukları için basur kremi kullandığını belirterek herkesi şaşırttı. Ancak gelen eleştiriler üzerine estetiği abarttığını fark eden Döngel, radikal kararlar alarak dolgularını eritmeye başladı.

Melisa Döngel'in Son Pozları

Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nde rol alan Melisa Döngel, Instagram hesabının hikayeler kısmından yayınladığı son pozlar ile de olay yarattı. Eritmeye başladığını söylediği dolgularının büyük bir kısmını tolere ettiği görülen Döngel, samimi pozları ile dikkat çekti. Magazin sayfalarına kısa süre içerisinde binlerce beğeni geldiği görüldü.

Melisa Döngel Kimdir?

Melisa Döngel, 18 Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Rus asıllı olan Döngel, oyunculuk eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamlamıştır. İlk olarak 2016 yılında 'Hangimiz Sevmedik' dizisinde rol almıştır. Daha sonra 'Bizim Hikaye', 'Aşk Ağlatır', 'Sen Çal Kapımı' ve 'Kusursuz Kiracı' gibi projelerde yer almıştır. Şu anda Fox TV'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakterini canlandırmaktadır.