Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Melek Mosso, Serkan Sağdıç ile Evlendikten Sonra Destek Konseri Verecek

Şarkıcı Melek Mosso, Serkan Sağdıç ile evlendikten sonra Mersin'de bir destek konseri düzenleyecek. Konser geliri deprem bölgelerindeki çiftlere yardım amacıyla kullanılacak.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 09:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Melek Mosso, Serkan Sağdıç ile Evlendikten Sonra Destek Konseri Verecek

Melek Mosso, Serkan Sağdıç ile Evleniyor

Melek Mosso, iki yıldır birlikte olduğu Serkan Sağdıç ile 11 Ekim'de Mersin'de evleniyor. Şarkıcı aynı gece Mersin'deki bir mekanda deprem bölgelerinde evlenmek isteyen çiftler için bir yardım konserine çıkacak. Melek Mosso, nikahlarından hemen sonra bir destek konseri yapmaya karar verdiklerini belirtti. Pek çok sanatçı dostunun da sahneye çıkacağı konser, deprem bölgelerindeki çiftlere destek olmak amacıyla düzenlenecek.

Melek Mosso'nun Mücadelesi

Melek Mosso, öğretmenlik yaparken müzik kariyerine adım attı. Mosso, ailesinden ayrıldığı ve mücadele dolu bir dönemde olduğunu söyledi. Zorlukları keyifle yaşadığını ve her anın tadını çıkardığını belirten şarkıcı, evsizlik ve maddi zorluklar yaşadığını anlattı. Ancak, bugünlere gelmek için verdiği mücadeleyle gurur duyduğunu ifade etti.

Kadın Cinayetleri ve Empati

Melek Mosso, katıldığı bir programda kadın cinayetlerini ve erkek şiddetini konuştu. Kendisinin de bir akrabasını şiddet nedeniyle kaybettiğini söyleyen Mosso, bu travmayı atlatmanın yıllar aldığını belirtti. Kadınların isimlerini değil, katillerin yüzlerini hatırlamamız gerektiğini vurgulayan Mosso, kadın cinayetlerine karşı duyarlılık ve empati gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Melek Mosso'nun Destek Konseri

Melek Mosso'nun evliliklerinden hemen sonra Mersin'de düzenleyeceği destek konseri, deprem bölgelerindeki çiftlere yardım amacıyla yapılacak. Konserde pek çok sürpriz sanatçı sahne alacak ve gelirler deprem bölgesindeki çiftlere destek olmak için kullanılacak. Konser için biletler Biletix'te satışa çıktı.