Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Meksika'da Bir DJ, Düğünde Gelinin Aldatıldığını İfşa Etti

Meksika'da bir düğün DJ'i, damadın bekarlığa veda partisinde gelini aldattığını gördükten sonra düğünde ifşa etti. Sosyal medyada büyük ilgi gören olay, düğünün iptal olmasıyla sonuçlandı. DJ, tanık olduğu en ilginç düğün olayını anlattı.

Yayın Tarihi: 08.09.2023 10:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Meksika'da Bir DJ, Düğünde Gelinin Aldatıldığını İfşa Etti

Bir düğün DJ’i damadın bekarlığa veda partisinde gözlerinin önünde gelini aldattığını gördükten sonra bu durumu düğünde ifşa etmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadığını itiraf etti.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda gittiği düğünlerde tanık olduğu en ilginç olayı anlatan Meksikalı DJ, “14 sağdıcın hepsi düğünü durdurarak gelinin aldatıldığını söyledi. Bekarlığa veda partisinde yaşanan en tuhaf olaylardan bazılarını anlattılar” diye konuştu.

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği gönderi kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı. DJ, kendisine ücretin tamamının ödendiğini söylerken düğünün iptal olduğunu da belirtince sosyal medya kullanıcıları olayı yorum yağmuruna tuttu.

Meksika'da düğünlerde çalışan bir DJ tanık olduğu en tuhaf düğünü anlattı. DJ Lost One, 14 kişiden oluşan sağdıç grubunun düğünü iptal ettirdiğini söyledi. Sağdıçlar, gelini kız kardeşleri gibi gördüğünü, ona kıyamadıklarını ifade ederek, damat olan arkadaşlarının hem bekarlığa veda partisinde hem de daha öncesinde yaşadığı yasak ilişkileri ortaya döktüler hatta geline, 'İnanmıyorsan kredi kartı ekstrelerine bak' dediler. DJ Lost One, 'Gelin elbette şok oldu ama bir kocayı kaybetti, 14 iyi arkadaş kazandı' dedi.