Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mehmet Ali Erbil ve Genç Sevgilisi Gülseren Ceylan Arasında Aşk Dolu Anlar

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile aşk dolu anlar yaşıyor. İkili arasında yaşanan ayrılık haberleri kısa sürdü ve çift tekrar barıştı. Mehmet Ali Erbil, sevgilisine pahalı hediyeler alarak ilişkilerini güçlendiriyor. İkilinin evlilik planları da bulunuyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 07:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mehmet Ali Erbil ve Genç Sevgilisi Gülseren Ceylan Arasında Aşk Dolu Anlar

Bir dönem sağlık sorunları yaşayan ve aylarca hastanede tedavi gören 66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eski günlerine döndü.

Erbil, geçtiğimiz haftalarda kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. Evlilik teklifinin hemen ardından Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın kendisinden ev istemesiyle ilişkiye nokta koyduğu iddia edilmişti.

Ayrılık 4 saat sürdü

Ünlü çift 4 saatlik ayrılığın ardından barıştı. Bugün ise Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, aşk pozunu paylaştı. Ünlü çift, hem evden hem de dışarıdan oturdukları bir mekandan paylaşım yaptı.

66 yaşında yeniden damat olma hayalleri

kuran ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisinin pahalı istekleri karşısında bezdiği haberleri gündeme gelmişti. Çift aralarındaki yaş farkı sebebiyle eleştiri alsa da, Erbil, sevgilisini hem tektaş yüzük hem de spor araba hediye etmişti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sürpriz bir evlilik kararıyla hayranlarını şaşırttı.

Ünlü şovmen geçtiğimiz günlerde genç sevgilisine evlilik teklifinde bile bulundu. Mehmet Ali Erbil'in, evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan ayrıldığı iddia edilmiş ayrılık sebebi olarak da genç kadının evlilik hediyesi olarak ev istemesi gösterilmişti...

Ancak ayrılık 4 saat sürdü ve çift barıştı.

İŞTE AŞK POZU! Bugün ise Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, aşk pozunu paylaştı.

EVLİLİK DEĞİL, 'EV'LENMEK İSTEMİŞ!

Mehmet Ali Erbil genç sevgilisine doğum gününde evlilik teklifi etmiş, birlikte yüzükle poz vermişlerdi! Kısa bir süre sonra ise; 66 yaşında yeniden damat olma hayalleri kuran ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisinin pahalı istekleri karşısında bezdiği haberleri gündeme gelmişti. Öyle ki Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın kendisinden ev istemesiyle ilişkiye nokta koyduğu iddia edilmişti.

Mehmet Ali Erbil ile genç aşkı Gülseren Ceylan ayrılık haberleri sonrası AVM'de el ele ortaya çıktı. 'Sadece 4 saat ayrı kaldık' diyen Gülseren Ceylan ilişkileri hakkında şunları söyledi: 'En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden de ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok. Evlilik sözleşmesi de istemiyor. Onun kararına saygı duyuyorum. Ayrılık konusuna gelince de evet her çift gibi kavga ettik ve 4 saatlik bir ayrılığımız oldu. Ben evden gittim, o da fotoğrafımızı sildi ve sonrasında barıştık.'

Sosyal medyada ilişkilerinin kaldıkları yerden devam ettiğini gösteren Mehmet Ali Erbil'e 'Evi aldı zaar' yorumları geldi. Sosyal medya kullanıcılarının ayrılık iddiasıyla ilgili yaptıkları yorumlar da dikkat çekmişti... '60 yaşındaki beyni gelgitli adamı 20 yaşındaki kız ne yapsın.' 'Erbil'e katlanma bedeli.' 'Gençliğini vermiş, bu bir evi çok görmüş.'

SPOR ARABA ALDI

Çift aralarındaki yaş farkı sebebiyle eleştiri alsa da, Erbil, sevgilisini hem tektaş yüzük hem de spor araba hediye etmişti. İkilinin, Kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planladıkları konuşuluyordu. Ceylan, Mehmet Ali Erbil'le ve çiftin bir arkadaşının bulunduğu bir fotoğrafı paylaşarak ayrıldıkları iddialarını yalanlamıştı. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile aynı yaşta olan Gülseren Ceylan 'Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil' şeklinde konuşmuştu.