Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Medipol Sağlık Grubu Uganda'da Yeni Temsilcilik Ofisi Açtı

Medipol Sağlık Grubu, Uganda'nın Kampala şehrinde yeni temsilcilik ofisini açtı ve yerel halk için ücretsiz tıbbi hizmetler sunacak.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 13:25
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 13:25

Medipol Sağlık Grubu Uganda'da Yeni Temsilcilik Ofisi Açtı

Medipol Sağlık Grubu, Uganda'da Yeni Temsilcilik Ofisi Açtı

Medipol Sağlık Grubu, uluslararası sağlık turizmi alanında büyümeye devam ediyor ve Uganda'nın başkenti Kampala'da yeni bir temsilcilik ofisi açtı. Bu yeni ofis ile Uganda'daki vatandaşlara ücretsiz tıbbi değerlendirme ve danışmanlık hizmetleri sunulacak.

Kampala Temsilcilik Ofisi Açılışı

Kampala Temsilcilik Ofisi, Türkiye Cumhuriyeti Kampala Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Erhan Gökçe'nin kurdele kesimi ile açıldı. Törende, Uganda sağlık sektörü temsilcileri, hekimler ve sağlık personeli de yer aldı.

Hizmetler ve Destek

Medipol Sağlık Grubu'nun Afrika Bölge Müdürü Dr. İsmail Murat, Kampala Ofis Temsilcileri Dr. Ssebanja Kenneth ve Kahunde Sharo'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışta, daha önce Medipol'de tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla yerel ve uluslararası basın mensupları da etkinlikte buluştu.

Kampala'daki temsilcilik ofisi, 47 milyona yakın nüfusa sahip Uganda'nın sağlık hizmetlerini güçlendirmeyi hedefliyor. Hastalar, Medipol'ün uzman doktorları ile çevrimiçi görüşme yapma fırsatına sahip olacak ve tedavi süreçleri için gerekli destekleri bu ofis aracılığıyla alabilecekler.

Kapsamlı Tedavi Seçenekleri

Uganda, sağlık sistemi konusunda bazı zorluklarla karşı karşıya kaldığından, özellikle kemik iliği, böbrek ve karaciğer nakli, onkolojik tedaviler ve ortopedik ameliyatlar gibi önemli sağlık hizmetlerine erişimin artırılması dikkat çekiyor.

Medipol Sağlık Grubu, yılda 35 binden fazla hastaya hizmet sunarak, 153 ülkede varlık gösterecek şekilde büyümeye devam ediyor. Daha önce Moğolistan, Ulanbator'da bir temsilcilik açan grup, şimdi Uganda'da da hastalara yardımcı olmayı hedefliyor.