Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mauro Icardi, Galatasaray'da Kalacak Mı? Real Madrid Transferi Neden Olmadı?

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi için takımın hem teknik direktörü hem de yönetimi, oyuncunun takımda kalmasını istiyor. Ancak yüksek maaşı transferi engelliyor. Real Madrid, oyuncunun yaşı ve son dönemdeki performansı sebebiyle transferi reddetti. PSG'nin de Icardi ile yollarını ayırmaya karar verdiği ancak Bayern Münih'in de bu transfer için sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 22.06.2023 15:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mauro Icardi, Galatasaray'da Kalacak Mı? Real Madrid Transferi Neden Olmadı?

Galatasaray'da Icardi Kalacak Mı?

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi için takımın hem teknik direktörü hem de yönetimi, oyuncunun takımda kalmasını istediklerini belirtiyor. Ancak oyuncunun yüksek maaşı da transferi engelleyen bir faktör oluyor.

Real Madrid Transferi Neden Olmadı?

Arjantinli golcü, Real Madrid'e önerildi ancak kulübün başkanı Florentino Perez, oyuncunun yaşı ve son dönemdeki performansı sebebiyle bu transferi reddetti. PSG'nin de Icardi ile yollarını ayırmaya karar verdiği ancak Bayern Münih'in de bu transfer için sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Wanda Nara'nın Rolü

Icardi'nin 2019'da Real Madrid'e transferi çok yakınken, Wanda Nara'nın tutumları sebebiyle transferin iptal edildiği iddia edilmişti. Ancak Nara, bu iddiaları yalanladı ve Real Madrid ile iyi bir ilişkilerinin olduğunu belirtti.