Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef’ten elenen Eda Karabulut önce ‘benim hatam’ dedi, sonra imalı paylaşımı yaptı!

MasterChef All Star 2023 yarışmasından elenen Eda Karabulut, veda ettikten sonra yaptığı imalı paylaşım ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Elendiği anda kendisini suçlayan Eda Karabulut, yaptığı hataları sıralamıştı. Eleme sonrası Eda Karabulut’tan yeni paylaşımlar ve açıklamalar geldi.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 16:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef’ten elenen Eda Karabulut önce ‘benim hatam’ dedi, sonra imalı paylaşımı yaptı!

MasterChef’ten elenen Eda Karabulut önce ‘benim hatam’ dedi, sonra imalı paylaşımı yaptı!

Ekranların fenomen yarışma programı MasterChef All Star 2023’e veda eden Eda Karabulut’un veda ettikten sonra yapmış olduğu imalı paylaşım, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte o paylaşım…

TV8 ekranlarından yayınlanan MasterChef All Star 2023 yarışması, şimdilerde şampiyonuna adım adım yaklaşmaya başlamışken, her hafta bir ismine veda etmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz pazar, son vedasını gerçekleştirmiş olan MasterChef All Star 2023 yarışmasından ayrılan isim Eda Karabulut oldu. Yarıştaki performansı ile dikkat çeken isimlerden biri olan Eda Karabulut, MasterChef All Star 2023 yarışmasından ayrıldıktan sonra yaptığı imalı paylaşım ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

MasterChef All Star 2023 yarışmasının iddialı kadın şeflerinden olan Eda Karabulut, geçtiğimiz pazar yarışının sonuna geldi. Elendiği anda kendisini suçlayan Eda Karabulut, hatayı kendisinde görmüştü. MasterChef All Star 2023 yarışmasından ayrılır ayrılmaz paylaşımları peş peşe yapan Eda Karabulut’un yapmış olduğu gönderme herkesin dikkatini çekti. Sosyal medyadan paylaşan Eda Karabulut, MasterChef All Star 2023 yarışmasının izleyicilerinin de dikkatini çekmeyi başardı. İşte MasterChef All Star 2023 yarışmasından elenen Eda Karabulut’un o paylaşımı…

VEDA EDERKEN KENDİSİNİ SUÇLAMIŞTI

MasterChef All Star 2023 yarışmasına veda ederken kendisini suçlayan Eda Karabulut, veda akşamı, “Ben aylardır bu tabağı bekliyordum. Çok telaş yaptım. Her şeyim tamamdı benim. Tezgahımı toplayayım derken hazırlamış olduğum balı kirli sepetine atmışım. Bardağımı alırken mekanizma tezgaha düştü. Kendi elimle kendimi eledim gibi bir şey oldu şefim” diyerek, yaptığı hataları sıralamıştı. Eleme sonrası Eda Karabulut’tan yeni paylaşımlar ve açıklamalar geldi.

ELEME SONRASI İMALI PAYLAŞIMLAR YAPTI

Elandıktan sonra sosyal medyadan peş peşe imalı paylaşımlar gerçekleştiren Eda Karabulut, yarışmadan elenmesine ilişkin, “Ben gerçekten çok yorulmuştum, çok bunalmıştım. Artık benim için ‘bitsin’ dediğim noktadaydım” açıklamasını yaparak, ilk paylaşımını gerçekleştirdi. Ardından uzunca bir övgü mesajı ile fotoğraflarını paylaşan MasterChef All Star 2023 yarışmacılarından Rıfat Yurttaş’ın paylaşımını alıntılayan Eda Karabulut, “Canım Rıfatım. Bize güzel gitmeler yakışır! Çünkü 3 kuruş için kalbimizi bozmak, karakter ve haysiyetimizi ayaklar altına almak bize yakışmazdı. Salı günü beraberiz” göndermesiyle bir hayli dikkat çekti.