Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef'te Haftanın Son Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef'te haftanın son eleme adayı Alican oldu. Haftanın diğer eleme adayları ise Hasan, Cemre, Kerem, Tanya, Ayaz, Eda ve Uğur Kardaş oldu. MasterChef All Star ödülünü ise Barış kazandı.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 05:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef'te Haftanın Son Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef'te Haftanın Son Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef'te heyecan sürüyor. Son eleme adayının belli olacağı gecede günün konsepti makaron oldu. Adım adım finale yaklaşılırken yarışmada heyecan dozu artıyor. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı programda yarışmacılar final biletini kapmak için tezgah başına geçiyor. Peki, MasterChef haftanın son eleme adayı kim oldu? 7 Ekim MasterChef 7. eleme adayı hangi yarışmacı oldu? İşte MasterChef yeni bölümde yaşanan son gelişmeler...

MASTERCHEF HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te haftanın son eleme adayı belli oldu. Haftanın 7. eleme adayı yapılan değerlendirmeler sonucunda Alican oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Haftanın ilk eleme adayı Hasan olurken; ikinci eleme adayı ise Cemre oldu. MasterChef'te 3. ve 4. eleme adayı Kerem ile Tanya oldu. Haftanın 5. ve 6. eleme adayları ise Ayaz ve Eda olarak belirlendi.

MASTERCHEF'TE YENİ TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Mavi Takım: Barbaros - Kaptan Kıvanç, Metin, Tahsin, Ayaz, Tolga, Esra, Alican, Barış, Eda

Kırmızı Takım: Kerem - Kaptan Hasan, Eren, Sergen, Azize, Dilara, Cemre, Batuhan, Tanya

EN SON MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'te 1 Ekim akşamı elenen yarışmacı 2018 yılının şampiyonu Uğur Kardaş oldu.

MasterChef All Star Kim Kazandı, Para Ödülünü Kim Aldı?

MasterChef ödül oyununu kazanan yarışmacı, cuma akşamı yaşanan ödül heyecanı ile netleşti. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'ın 6 Ekim tarihli son bölümünde mavi ve kırmızı takım Şanlıurfa'ya konuk oldu. Bu etabın sonunda kırmızı takım elenirken, mavi takım ikinci tura çıkarak finale yükseldi. Gecenin sonunda yaratıcılık turunu da geçen Barış 100 bin TL'nin sahibi oldu. Peki, MasterChef All Star kim kazandı, para ödülünü kim aldı? İşte, MasterChef All Star ödülü kazanan yarışmacı.

Dün gece ödül oyununda mavi ve kırmızı takım Şanlıurfa'ya konuk oldu. Dış çekimde Şanlıurfa özel yemek menüsünde semsek, yumurtalı köfte, isot dolması, borani, üzmeli pilav, şıllık tatlısı vardı. Verilen süre ile beraber yarışmacılar en iyi menüyü hazırlamak için zamanla yarıştı. Sürenin ardından yarışmacıların yemekleri konuk jüriler tarafından değerlendirildi. Stüdyoda yapılan oy sayımı ile ödülün ilk turunu mavi takım kazandı. İlk turun ardından ikinci etapta ise bu kez mavi takım kendi arasında yarıştı. Bu turda şefler yarışmacılardan sıfır atık konseptinde yemekler istedi. Süre ise tam 45 dakika oldu. Verilen süre sonunda en iyi tabağı yapan isimler Kıvanç, Tahsin ve Barış oldu. Gecenin sonunda ise Barış başarılı tabağı yaparak 100 bin TL para ödülünü kazandı.

MasterChef All Star Şanlıurfa'da İşte yeni bölüm tanıtımı...