Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef Türkiye'nin Sevilen Şefi Danilo Zanna'nın Aşk Hayatı ve Kariyeri

MasterChef Türkiye'nin sevilen İtalyan şefi Danilo Zanna, geçtiğimiz aylarda eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşandı. Şefin adı daha önce de Eda Alkaya ile anılmıştı. Ancak Zanna bu iddiaları yalanlamıştı. Ünlü şefin, Mehmet Yalçınkaya'nın oğlunun düğününe sevgilisi Eda Alkaya ile gittiği iddia edildi. Danilo Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalya'da Gastronomi okudu. Seyahat amaçlı geldiği Türkiye'de aşkı bulunca burada kalmaya karar verdi. Şimdilerde pek çok reklam filminde rol alırken, Masterchef adlı yarışma programında jüri üyeliği de yapıyor.

Yayın Tarihi: 07.07.2023 18:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef Türkiye'nin Sevilen Şefi Danilo Zanna'nın Aşk Hayatı ve Kariyeri

MasterChef Türkiye'nin İtalyan Şefi Danilo Zanna'nın Aşk Hayatı

MasterChef Türkiye'nin sevilen İtalyan şefi Danilo Zanna, geçtiğimiz aylarda eşi Tuğçe Demirbilek'ten olaylı bir şekilde boşanmıştı. Şefin adı daha önce de Eda Alkaya ile anılmıştı. Ancak Zanna bu iddiaları 'Hayatımda kimse yok' diyerek yalanlamıştı. Ünlü şefin, Mehmet Yalçınkaya'nın oğlunun düğününe sevgilisi Eda Alkaya ile gittiği iddia edildi.

Danilo Zanna'nın Kariyeri

Danilo Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde dünyaya geldi. Üç kardeşten en küçüğü olan Danilo Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalya'da Gastronomi okudu. Seyahat amaçlı geldiği Türkiye'de aşkı bulunca burada kalmaya karar verdi. Şimdilerde pek çok reklam filminde rol alırken, Masterchef adlı yarışma programında jüri üyeliği de yapıyor.