Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Masterchef Türkiye Yarışmacısı Azize Polat'ın Değişimi ve Estetik İddiaları

Masterchef Türkiye yarışmasının 2021 sezonunda yer alan, Masterchef 2023 All-Star kadrosuna da yedeklerden dahil olan Azize Polat'ın değişimi ve estetik iddiaları gündemde. Polat'ın yüz dolgusu, estetik operasyon ve diş işlemleri yaptırdığı iddia ediliyor.

Yayın Tarihi: 10.09.2023 01:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Masterchef Türkiye Yarışmacısı Azize Polat'ın Değişimi ve Estetik İddiaları

Azize Polat'ın Değişimi ve Estetik İddiaları

Masterchef Türkiye yarışmasının 2021 sezonunda yer alan, Masterchef 2023 All-Star kadrosuna da yedeklerden dahil olan Azize Polat'ın değişimi çok konuşuluyor. Polat, sosyal medya platformlarında paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle de, Azize Polat'ın ilk yarıştığı sezonu hatırlayanlar Polat'ın değişimini gözden kaçırmadı. Son halini görenler şaşkınlık yaşarken akıllara estetik mi yaptırdı sorusu geldi?

3 ÇOCUK ANNESİ AZİZE'NİN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİMİ

35 yaşında, üç çocuk annesi ve ev hanımı olan Azize, yarışmada hem lezzetli yemekler sunması hem de renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Azize Polat'ın ilk halinden eser yok. Yarışmacının yüz dolgusu yaptırdığı ayrıca burnuna da bir estetil operasyon yaptırdığı iddia edildi. Öte yandan Azize Polat dişleriyle de ilgili bir işlem yaptırdı.

AZİZE POLAT KİMDİR?

MasterChef Azize merak edilen isimlerden biri oldu. Yedeklerden kadroya dahil olan Azize Polat aslen Adanalı.

AZİZE POLAT'IN EŞİ VE ÇOCUKLARI

Adanalı Polat ev hanımı ve üç çocuk annesi. Azize Polat 35 yaşında ve ev hanımı. MasterChef Azize, yarışmaya daha önce de başvurmuş. Üçüncü başvurusunda kabul alabilen yarışmacının aşçılık eğitimi bulunmuyor. Yarışmaya gelmek için 30 kilo verdiğini belirtmişti. Üçüncü başvurusunda kabul alabilen yarışmacının aşçılık eğitimi bulunmuyor. Herhangi bir aşçılık eğitimi almamış olan Azize Polat, evlendiği zaman hiçbir şey bilmediğini, kendisine kimsenin bir şey göstermediğini, bu yüzden mutfağa dair ilgisi başladığını belirtti. Azize Polat Instagram'da 'azizeepolatt' kullanıcı adı ile paylaşım yapıyor.

MasterChef Azize'nin Değişimi

TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef, 2023 sezonunda All Star kadrosu ile ekrana geri döndü. MasterChef'in bu sezonundaki yarışmacılarından biri de Azize Polat oldu. Polat'ın yıllar içerisindeki değişimi ise gözlerden kaçmadı. İşte, son hali...

MASTERCHEF AZİZE ESTETİKLİ Mİ?

35 yaşında, 3 çocuk annesi ve ev hanımı olan MasterChef Azize, yarışmada hem lezzetli yemekler sunması hem de renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti ancak yarışmadan sonra hayatında bazı değişiklikler yapan yarışmacı, son halindeki değişimle adından söz ettirdi. Son halini gören sosyal medya kullanıcıları, 'Estetik mi yaptırdı?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Yarışmacının yüz dolgusu yaptırdığı ayrıca burnuna da bir estetil operasyon yaptırdığı iddia edildi. Öte yandan Azize Polat dişleriyle de ilgili bir işlem yaptırdı. Polat, yarışmaya gelmek için 30 kilo verdiğini söylemişti.