Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef Türkiye All Star Kadrosuyla Seyirci Karşısında

Ekranların en sevilen yarışması MasterChef Türkiye bu yıl All Star kadrosuyla seyirci karşısına çıkıyor. Yarışmanın yıllardır değişmeyen jürilerinden Mehmet Yalçınkaya, elbette sert duruşuyla bu yıl da karşımızda. Ne kadar sert dursa da yufka yüreğini her fırsatta gördüğümüz Mehmet Şef, Instagram'dan kendisine minik bir ricada bulunan güzel oyuncu Yüsra Geyik'e jest gibi bir cevap verdi. Geçtiğimiz sezonların en sevilen ve en başarılı yarışmacıları büyük bir eleme sonrası tekrar tezgahlarının başına geçti. Her akşam yayınlanan yeni bölümlerde en iyi yemekleri çıkarabilmek için ter döken MasterChef şampiyonluk adayları, kıran kırana rekabet ediyor. Mutfak konusunda büyük başarıların altına imza atmış olan Mehmet Şef; Fransa, İtalya, Katar, Almanya ve Yunanistan'da gastronomi ve mutfak koordinatörlüğü yapmıştı. 2012'de Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti. Elemelerde yarışmacıların önün

Yayın Tarihi: 15.09.2023 10:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef Türkiye All Star Kadrosuyla Seyirci Karşısında

Ekranların en sevilen yarışması MasterChef Türkiye bu yıl All Star kadrosuyla seyirci karşısına çıkıyor.

Yarışmanın yıllardır değişmeyen jürilerinden Mehmet Yalçınkaya, elbette sert duruşuyla bu yıl da karşımızda. Ne kadar sert dursa da yufka yüreğini her fırsatta gördüğümüz Mehmet Şef, Instagram'dan kendisine minik bir ricada bulunan güzel oyuncu Yüsra Geyik'e jest gibi bir cevap verdi.

Geçtiğimiz sezonların en sevilen ve en başarılı yarışmacıları büyük bir eleme sonrası tekrar tezgahlarının başına geçti. Her akşam yayınlanan yeni bölümlerde en iyi yemekleri çıkarabilmek için ter döken MasterChef şampiyonluk adayları, kıran kırana rekabet ediyor.

Mutfak konusunda büyük başarıların altına imza atmış olan Mehmet Şef; Fransa, İtalya, Katar, Almanya ve Yunanistan'da gastronomi ve mutfak koordinatörlüğü yapmıştı. 2012'de Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti.

Elemelerde yarışmacıların önüne sunduğu şef tabaklarıyla MasterChef adaylarına ter döktüren Mehmet Yalçınkaya, aynı zamanda yemekleri tattığı anlardaki neşeli halleriyle de dikkat çekiyor. Kendisi son derece iştahlı yiyor çünkü. Bu da 7'den 70'e herkesi ekran başına topluyor.

Aile dizisinin yeni sezonu için çekimlerin başlamasına sayılı gün kaldı. Yüsra Geyik de dizide Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Devin karakterinin kardeşi Yağmur'a hayat veriyor. Güzel oyuncu tatilinin son günlerinde akşamlarını MasterChef All Star izleyerek geçiriyormuş.

Arama motoruna 'ramen nerede yenir?' sorusunu aratan ünlü oyuncu, bunu Instagram hikayelerinde paylaşarak Şef Mehmet Yalçınkaya'yı etiketledi. Altına da 'MasterChef izliyorum. Gözlerim kapalı. :)' yorumunu yaptı.

Yüsra Geyik ise bu paylaşıma 'O zaman ben geliyorum şefim.' cevabını verdi.