Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef Türkiye 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı All Star'a Katılmıyor

MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, yarışmanın ardından hamburgerci açarak işlerini büyüttü. Son olarak All Star'a katılıp katılmayacağına dair aldığı mesajlardan bunalarak açıklama yaptı ve All Star'a katılmayacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 17:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef Türkiye 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı All Star'a Katılmıyor

MasterChef Türkiye 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı All Star'a Katılmıyor

MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı büyük finalin ardından kendini işlerine vermişti. Kadıköy'de hamburgerci açan ve Yalıkavak'ta da mekan işleten ve işlerini büyüterek kazancını da arttıran Serhat oldukça yoğun. MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı son olarak All Star'a katılıp katılmayacağına dair aldığı mesajlardan bunalarak açıklama yaptı.

"KARARIM HİÇBİR ZAMAN DEĞİŞMEDİ"

"MasterChef All Star'a katılmıyorum" diyen Serhat biraz da sitemkar şekilde "Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim ama herhalde 1-2 sayfa paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum. Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı. Beni tanımanızı sağladı. Ama benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir şeyim asla olmadı. Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. Ben bu yarışmayı kazanırım ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum diye. O da tabi gülerek 'Sen bir kazan da ondan sonra bakarız.' demişti. Ama benim kararım hiçbir zaman değişmedi arkadaşlar. All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şeflere de kolaylıklar diliyorum" dedi.

MasterChef 2020 finalinde Barbaros Yoloğlu'nu yenerek şampiyonluk kupasını kaldıran Serhat Doğramacı, yarışmanın ardından hamburgerci açmıştı. Yoğun bir tempoda çalışan ve şimdilerde Bodrum Yalıkavak'ta bir restoranın menüsünde imzası olan 25 yaşındaki şef, hakkında çıkan All Star haberlerine dair haftalar sonra ilk kez açıklama yaptı.

BENİM YOLUM UZUN

Instagram hesabından yayınladığı videoda sitemkar ifadeler kullanan MasterChef Serhat, Benim yolum uzun diyerek, 'All Star'a katılmayacağını açıkladı.

AYNI ŞEYİ İKİ KERE TEKRARLAMAM

Alıntı Metni YAPIMCI GÜLMÜŞTÜ Serhat Doğramacı, Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. 'Ben bu yarışmayı kazanırım, ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum' demiştim. O da gülerek 'Sen bir kazan da ondan sonra bakarız' demişti. Benim kararım hiçbir zaman değişmedi. All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Şeflerimize de kolaylıklar diliyorum şeklinde konuştu.