Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef İkinci Tur İçin Eleme Adayları Belli Oldu

Eleme adayının belirleneceği ikinci tura kalanlar Cemre, Tolga, Azize, Batuhan, Ayaz ve Barış oldu. Masterchef 14 Ekim yayında ikinci tura kalan yarışmacılar kuzu pirzola ve şeflerin sevdiği sosları seçerek bir tabak hazırladılar. MasterChef'te haftalar ilerlerken ortam kızışıyor, yarışmalar zorlaşıyor ve sinirler giderek geriliyor. Zorlu rakiplerin yer aldığı eleme potasında mücadele de bir o kadar zordu. Bakalım bu hafta MasterChef'e kim veda etmiş?

Yayın Tarihi: 16.10.2023 00:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef İkinci Tur İçin Eleme Adayları Belli Oldu

Eleme adayının belirleneceği ikinci tura kalanlar Cemre, Tolga, Azize, Batuhan, Ayaz ve Barış oldu.

Masterchef 14 Ekim yayında ikinci tura kalan yarışmacılar kuzu pirzola ve şeflerin sevdiği sosları seçerek bir tabak hazırladılar. 3 şefin sevdiği sosları kutuların altında yer aldı ve yarışmacılar, sosları bilmeden bir şef seçtiler. Batuhan, Danilo Şef'in sevdiği sosu seçti ve kutusunun altından az tuzlu soya sos çıktı. Barış, Mehmet Şef'in sosunu seçti ve kutusunun altında worcestershire sos yer aldı. Cemre, Tolga, Azize ve Ayaz ise Somer Şef'in sevdiği sosu seçerek kutularının altında sriracha sos geldi. Yarışmacılar kendilerine gelen bu soslar ve kuzu pirzola ile en iyi tabağı yapmaya çalıştılar.

MasterChef'te Haftanın Eleme Sonucu

MasterChef'te haftalar ilerlerken ortam kızışıyor, yarışmalar zorlaşıyor ve sinirler giderek geriliyor. Zorlu rakiplerin yer aldığı eleme potasında mücadele de bir o kadar zordu. Bakalım bu hafta MasterChef'e kim veda etmiş?