Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef Esra Tokelli Kimdir? Hayatı ve Kariyeri

MasterChef All Star'da mücadele eden Esra Tokelli'nin hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Esra Tokelli'nin 28 yıl önce yaşadığı zor anlar stüdyoda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Esra Tokelli'nin oğluyla ilgili anlattıkları ise dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 16:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef Esra Tokelli Kimdir? Hayatı ve Kariyeri

MasterChef Esra Tokelli Kimdir?

MasterChef Esra hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler sorgulanmaya devam ediyor. MasterChef All Star kadrosunda bu yıl mücadele eden Esra haftanın eleme adayları arasında yer alıyor. MasterChef All Star'da bu haftanın eleme yarışması öncesinde Esra Tokelli'nin 28 yıl önce yaşadığı anı bir anda stüdyonun buz kesmesine neden olacak. Peki MasterChef Esra Tokelli kimdir?

MasterChef'te ilk kez 2020 yılında mücadele eden Esra Tokelli, mesleğin alaylı isimleri arasında yer alıyor. 46 yaşında olan yarışmacı 24 yaşında bir oğlu bulunuyor. Geçimini dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sürdüren Esra, MasterChef'e katıldıktan sonra bir restoran açmış ancak kısa süre önce kapanmıştı. Daha önce Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına katılan ve birinci olan Esra Tokelli 2023 MasterChef All Star'da mücadele ediyor.

Esra Tokelli'nin Zor Anları

Yayınlanan fragmanda Esra Tokelli şu sözleri kullanıyor. Bugün kara bir gece! Tam da 28 yıl önce ben tam bugün kara bir gecedeydim. Benim oğlum dünyaya geleceği zaman kalp atışları durdu. Ve bende de o an yüksek tansiyon çıktı. Doğum anında ikinizi de kaybedebiliriz diye bir kağıt imzalattılar. O gece dedim ki Allahım eğer ikimizden bir şey olacaksa bana olsun o yaşasın ifadeleri ile yaşadığı zor zamanları anlattı.

Esra Tokelli'nin Duygusal Anları

MasterChef All Star’ın dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Esra Tokelli dün akşam eleme potasındaydı. Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı yarışmada açıklama yapan Tokelli’nin oğluyla ilgili anlattıkları stüdyoda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. “Bugün kara bir gece! 28 yıl önce de ben tam bugün kara bir gecedeydim” diyen Esra Tokelli açıklamasında “Ben oğlumu çok zor dünyaya getirdim. ‘Ya anneyi ya bebeği kaybedeceğiz, ya da ikisini birden kaybedeceğiz’ dediler. Ama biz ikimiz de o kara geceden çıktık. Ben eminim ki burdan yine güzelce çıkacağım. Hem oğlumu hem de kendimi sevindireceğim” cümlelerine yer verdi. Somer Şef’in “Doğum sırasında bir komplikasyon mu oldu?” diye sormasının üzerine başarılı yarışmacı “ Evet şefim. Benim oğlum dünyaya geleceği zaman kalp atışları durdu. Ve bende de o an yüksek tansiyon çıktı. Narkoz veremediler bana. Doğum anında ikinizi de kaybedebiliriz diye bir kağıt imzalattılar. O gece dedim ki Allah’ım eğer ikimizden birine bir şey olacaksa bana olsun o yaşasın. Çünkü bir anne olarak evladını kaybetmenin acısını yaşayamazdım. Bana bir şey olsa da ona annem bakar diye düşündüm.” dedi. Esra'nın anlattıklarının ardından Somer Şef gözyaşlarına hakim olamazken yarışmacılar arasında yer alan Kerem de zor anlar yaşadı.