Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star'da Makyajsız Anlar Sosyal Medyada Tepki Çekti

MasterChef All Star'da Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçilmesi sosyal medyada tepki çekti. Mehmet Şef'in Azize'nin makyajsız haline verdiği tepki de gündem oldu. MasterChef'in yeni bölüm fragmanı da büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 23:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef All Star'da Makyajsız Anlar Sosyal Medyada Tepki Çekti

MasterChef All Star'da Yeni Dokunulmazlık Oyunu

MasterChef All Star'da 12 Ekim akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Ancak oyunun önüne geçen bir sohbet sosyal medyaya damga vurdu. MasterChef Barış'ın Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçtiği anlar sosyal medyada tepki çekti.

Barış'ın Dalga Geçtiği Anlara Tepki

MasterChef Esra'nın, 'Geçen makyaj yapmadan geldim, hiç kimse de fark etmedi makyajsız olduğumu' deyince Barış atladı: 'Abla sana yüz tane caps yapmışlar, sen görmedin mi?' diyerek dalga geçti. Danilo Zanna da muhabbete dahil olarak, 'Bizim kadın yarışmacılarımız gayet de güzel' diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı. Azize'nin makyajsız halini görünce tanıyamadığını söyleyen Barış'a, Mehmet Şefin tepkisi seyircinin gündemindeydi. Mehmet Şef, Azize'nin makyajsız haline, 'Ya o derece mi?' diyerek tepki gösterdi.

Yeni Bölüm Fragmanıyla Gündemde

MasterChef'in yeni bölüm fragmanı yine gündeme damgasını vurdu. Eda'nın elenmesiyle yarışmadaki 'ablaların' gittiğinden bahseden Barış, Azize ve Esra hakkında söyledikleriyle gündem oldu.