Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star'da Eleme Potasına Gidecek Yarışmacı Belli Oldu

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'da bu akşam eleme potasına gidecek 7. yarışmacı belirlenecek. Yarışmacılar bu akşamın konuğu Can Gümüş'ün tabağını yapacak. Şef Can Gümüş, Asya Pasifik bölgesinin en önemli eğlence merkezlerinden biri olan Makao'daki en önemli otellerinin birinin imza restoranının şefidir.

Yayın Tarihi: 10.09.2023 02:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef All Star'da Eleme Potasına Gidecek Yarışmacı Belli Oldu

MasterChef All Star'da Eleme Potasına Gidecek Yarışmacı Belli Oldu

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'da bu akşam eleme potasına gidecek 7. yarışmacı belirlenecek. Yarışmacılar bu akşamın konuğu Can Gümüş'ün tabağını yapacak.

Şef Can Gümüş Kimdir?

Can Gümüş, Asya Pasifik bölgesinin en önemli eğlence merkezlerinden biri olan Makao'daki en önemli otellerinin birinin imza restoranının şefidir. Gümüş, genç yaşına rağmen olağanüstü kuruluşlarda uzun yıllara dayanan deneyime sahip. Kalbinde bir dünya gezgini olan kendisi, Türkiye'de eğitim gördü, İstanbul'da şef oldu, ardından Çin'e gitti ve ayrıca 5 yıldızlı bir otelde Kıbrıs'tan geçti. Enver Can Gümüş, 2017 yılında Hilton Creek'in ve ünlü 'Masa 9'un mutfak ekiplerinden sorumlu olmak üzere Dubai'ye göç etti ve ardından Junior Aşçı Yardımcısı oldu. Şef Gümüş, orada doğduğundan bu yana, bu çok özel tatlarda, taze ve sade, en kaliteli yemekleri Türk versiyonuyla sunmak için eşsiz bir kültürel birikim sergiliyor.

MasterChef Konuğu Şef Can Gümüş Kimdir?

Şef Can Gümüş, MasterChef izleyicileri tarafından merak edildi. Programın izleyicileri konuk olan Şef Can Gümüş'ün yaşını, kim olduğunu ve nereli olduğunu araştırıyor. Çalıştığı Asya Mutfağı ile ekrana gelecek olan Şef Can Gümüş yeni neslin bilinen şeflerindendir. İşte ünlü şef ile ilgili merak edilenler...

MasterChef All Star'a Konuk Olan Şef Can Gümüş

Şef Can Gümüş, MasterChef All Star'ın 9 Eylül'de yayınlanan bölümüne konuk oldu. Uluslararası başarıya sahip ünlü şef yarışmacılara, çıtır ahtapot, pırasa velüt ve sofrito soslu tabağını yaptırdı. Tabağı başarılı yapan yarışmacılar MasterChef All Star'ın 11. haftasına doğrudan katılma hakkı kazanacak.