Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star Yeni Sezon İlk Bölümde Heyecan Dorukta

MasterChef All Star yeni sezonu başladı ve ilk dokunulmazlık oyunu heyecanla bekleniyor. Sergen'in mavi takım kaptanı olmasıyla birlikte kırmızı ve mavi takımlar belirlendi. Fragmanda Tahsin ve Dilara Başaran arasındaki gerilim dikkat çekti. MasterChef All Star'da Sergen ve Çağatay arasında iddia tartışması yaşandı. İlk takım oyunu ve dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Eski şampiyonlar da ilerleyen günlerde yarışmaya katılacak. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım maviler oldu. İlk eleme adayı ise Batuhan oldu.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 09:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef All Star Yeni Sezon İlk Bölümde Heyecan Dorukta

MasterChef All Star'da Yeni Sezon Başladı

MasterChef All Star yarışmasının yeni sezonu başladı ve ilk dokunulmazlık oyunu heyecanla bekleniyor. Sergen'in mavi takım kaptanı olmasıyla birlikte kırmızı ve mavi takımlar belirlendi. Fragmanda Tahsin ve Dilara Başaran arasındaki gerilim dikkat çekti. MasterChef All Star'da Sergen ve Çağatay arasında iddia tartışması yaşandı. İlk takım oyunu ve dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Eski şampiyonlar da ilerleyen günlerde yarışmaya katılacak. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım maviler oldu. İlk eleme adayı ise Batuhan oldu.

Takımlar ve Takım Oyunu

Mavi ve kırmızı takımlar belirlendi ve haftanın birinci oyununa çıktılar. Takımlar arasında kıyasıya bir yarış sonunda mavi takım galip geldi. Ardından takım içinde bireysel dokunulmazlık için yarışmacılar tezgah başına geçti. Haftanın ilk eleme adayları belirlendi.

Takım Oyunu ve Bireysel Dokunulmazlık

Mehmet, Somer ve Danilo şefler, yarışmacılardan 7 çeşit ana yemek istedi. Mavi takım bu yarışı kazandı. Kırmızı takım üyeleri ise bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Çağatay, bireysel dokunulmazlığı kazandı ve ilk eleme adayı Batuhan'ı seçti.

İkinci Eleme Adayı ve Oylama

İkinci gitme adayı olarak Berker seçildi. Oylama sonucunda birinci eleme adayı Batuhan ve ikinci eleme adayı Berker oldu.