Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star Yarışmacısı Tahsin Küçük'ün Geçmişi Ortaya Çıktı

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef All Star yarışmacıları izleyiciler tarafından mercek altına alınmaya devam ediyor. Yarışmanın en ön plandaki isimleri arasında yer alan Tahsin Küçük hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Tahsin Küçük, daha önce Tv8 ekranlarında yayımlanan 'Ver Fırına' yarışmasına katılmış.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 13:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef All Star Yarışmacısı Tahsin Küçük'ün Geçmişi Ortaya Çıktı

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef All Star yarışmacıları izleyiciler tarafından mercek altına alınmaya devam ediyor.

Yarışmanın en ön plandaki isimleri arasında yer alan Tahsin Küçük hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı.

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef'te jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu gibi önemli isimler oturuyor.

MasterChef All Star yarışmacıları arasında yer alan Tahsin Küçük de torpil iddialarıyla gündeme gelirken, ünlü yarışmacı hakkında şoke eden bir detay ortaya çıktı.

Tahsin Küçük, Acun Ilıcalı ile yıllar önce çalışmış. Meğer Küçük, daha önce Tv8 ekranlarında yayımlanan 'Ver Fırına' yarışmasına katılmış. 'Ver Fırına', TV8'de Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği ve Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı bir yarışmaydı.

MasterChef’te bu sezon da kıran kırana mücadele devam ediyor.

Yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alan Tahsin Küçük yaptığı yemekler ve girdiği diyaloglarla adından söz ettiriyor.

1997 doğumlu olan MasterChef yarışmacısı Tahsin’in daha önce de bir yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. Tahsin Küçük 2014-2015 yılları arasında Arda Türkmen, Burcu Esmersoy ve Emel Başdoğan'ın sunumuyla ekranlara gelen Ver Fırına yarışmasında yer almış. Küçük, o dönem de girdiği diyaloglar ile öne çıkmıştı. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.