Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star Yarışmacısı Azize Polat'ın Değişimi

MasterChef All Star yarışmasında yer alan Azize Polat, tabakları ile adından söz ettirmektedir. Ev hanımı olarak başladığı yarışmada kendini geliştiren Azize, diş ve estetik işlemleri yaptırmıştır. Azize'nin hayatı ve yaşadığı değişim programda konuşulmaktadır.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 19:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef All Star Yarışmacısı Azize Polat'ın Değişimi

Azize Polat'ın MasterChef Serüveni

Azize Polat, MasterChef All Star'da tabakları ile adından söz ettiriyor. Ev hanımı olarak başladığı yarışmada kendini oldukça geliştirdiğini ifade ediyor. MasterChef Azize, 2021 sezonu ardından bambaşka bir görüntüye sahip olduğu şefler tarafından da fark edildi.

Değişimin Detayları

MasterChef All Star'ın 87. bölümünde Mehmet Şef, ''Sendeki büyük değişimi herkes fark ediyor.'' sözlerini kullanmasının ardından Azize dişini yaptırdığını belirterek, ''Çok bir şey yok, dudağımda asimetrik sorun vardı onu yaptırdım. Bir de aşırı zayıflıktan alnımda kırışıklık vardı onlara botoks yaptırdım.'' sözlerini kullandı.

Azize Polat'ın Hayatı

Polat, 35 yaşında ve ev hanımıdır. Aslen Adanalı olan yarışmacı, Adana Yüreğir 75. Lisesi'nden mezun oldu. Üç çocuk annesi olan MasterChef Azize Polat, iki kez başvurduğu MasterChef Türkiye yarışmasına üçüncü başvurusunda kabul edildi. Yarışma öncesi 30 kilo verdiğini ifade etti. Aşçılık eğitimi almamış olan Azize Polat'ın Instagram kullanıcı adı azizeepolatt'dır.

Reklam Teklifi ve Yorumlar

MasterChef All Star sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Haftanın belirli günleri yayınlanan programda yarışan Azize Polat yaşadığı değişimle gündem oluyor. Mehmet Şef'in ''Azize sendeki değişimden sonra sana da güzel bir makyaj firmasından reklam teklifi gelir herhalde'' demesinin üzerine Azize ''Şef vallahi fazla bir şey yok ya. Ben bu insanları anlamadım'' diyerek sitem etti. Azize daha sonra ''Dişime işlem yaptırdım. Dudağımda çok hafif asimetrik sorun vardı onu düzelttirdim. Çok aşırı zayıflamaktan yüzümde kırışıklık oluşmuştu. Alnıma botox yaptırdım. Ne var yani bunda'' dedi. Danilo Şef ''Genetik Adana güzelliği bu. Bana bir gün biri 'Azize Angelina Jolie'ye benziyor' yazdı.'' deyince Somer Şef ''Doktora giderken onunla mı gidiyorsun? 'Ben böyle olmak istiyorum' mu diyorsun? Resim taşıyor musun yanında?'' diye sordu. Azize ''Hayır şef. Ben sadece kendimi mutlu hissediyorum. Kendimi mutlu hissettiğim için yaptım. Ama yani çok da bir şey yok açıkçası.'' yanıtını verdi.