Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star Tanya Kilitkayalı'nın Başarısı

Tanya Kilitkayalı, MasterChef All Star'da başarıyla yerini garantiledi. 2020 sezonundan yarışmacılar arasında yer alan Tanya, şimdilerde All Star kadrosunda mücadele ediyor. Aslen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olan Tanya, gastronomi ve mutfak sanatlarına küçük yaşlarda başlamış ve bu alanda eğitimini tamamlamıştır. Tanya'nın özel hayatıyla ilgili merak edilen detaylar arasında ise evli olduğu Uğur Yılmaz Deniz bulunuyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 15:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef All Star Tanya Kilitkayalı'nın Başarısı

Tanya Kilitkayalı MasterChef All Star'daki yerini başarıyla garantiledi.

Her bölümü heyecan dolu geçen ve merakla beklenen MasterChef 2023'te ana kadro ikinci grupta zorlu mücadelelere sahne olmaya devam ediyor.

Bu hafta aralarında yetenekli MasterChef Tanya Kilitkayalı'nın da bulunduğu 2020 sezonundan yarışmacılar yarışacak.

Peki Tanya nereli ve kaç yaşında? Tanya hakkında bazı detaylara göz atalım.

Masterchef'in yıldızı Tanya'nın bilinmeyen yüzü!

Aslen nereli? Gerçek mesleği ne? Kocasını gören şaştı kaldı MasterCheff All Star'ın sevilen yarışmacısı Tanya, yarışmadaki başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Şeflere en güzel tabakları sunarak All Star şampiyonu olmak için mücadele eden Tanya'nın özel hayatıyla ilgili detaylar ise seyirci tarafından en çok merak edilenler arasına girdi.

Peki, MasterChef All Star Tanya kimdir, kaç yaşındadır? Tanya evli mi, eşi kim? İşte, Tanya'nın özel hayatıyla ilgili sizi çok şaşırtacak detaylar?

MasterChef 2020 sezonunun öne çıkan isimleri arasında yer alan Tanya Kilitkayalı, All Star kadrosunda da başarılarıyla konuşulmaya devam ediyor.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacı, bu sezon gösterdiği başarılı performansıyla adeta şampiyonluğa doğru koşuyor.

TANYA KİLİTKAYALI KİM?

7 Ocak 1995 Kıbrıs doğumlu ve aslen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olan Tanya Kilitkayalı, gastronomi ve mutfak sanatlarına oldukça küçük yaşlarda başlamıştır.

Bu alandaki eğitimini başarıyla tamamlayan yarışmacı, 2019'da Yüksek Lisans derecesi alarak gıda ve lezzet alanındaki uzmanlığını da pekiştirmiştir.

MASTERCHEF TANYA KİMİNLE EVLİ?

All Star kadrosuna damga vuran Tanya Kilitkayalı'nın özel hayatı da oldukça merak ediliyor.

Güzel yarışmacı 2020 kadrosunda birlikte yarıştığı ve meslektaşı olan Uğur Yılmaz Deniz ile evli.