Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Marvel, Daredevil: Born Again Dizisinin Yayın Tarihi Belirsizliğe Düştü

Marvel, Daredevil: Born Again dizisinin yayın tarihi belirsizliğe düştü. Marvel, orijinal Daredevil dizisinin sona ermesiyle birlikte süper kahramanın hikayesini ve dizisini yeniden başlatmaya karar verdi. Ancak Daredevil: Born Again'in başyazarlarıyla yollarını ayırdı ve çekilmemiş bölümleri yönetmekle görevlendirilen tüm yönetmenlerle de ayrıldı. Yeni yönetmenler ve yaratıcı ekip arayışında olan Marvel, dizinin yayın tarihini belirlemekte zorlanıyor. Netflix yapımı orijinal dizinin eski bölümleri ise Disney Plus'ta yayınlanmaya başladı.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 21:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Marvel, Daredevil: Born Again Dizisinin Yayın Tarihi Belirsizliğe Düştü

Marvel, Daredevil: Born Again ile Süper Kahramanın Hikayesini Yeniden Başlatıyor

Marvel, Daredevil: Born Again ile birlikte süper kahramanın hikayesini ve dizisini yeniden başlatmaya karar vermişti. Marvel, stüdyonun orijinal Daredevil dizisinin daha önce yayınlandığı Netflix ile yıllarca süren ortaklığının sona ermesinin ardından Charlie Cox'un canlandırdığı Matt Murdock'u Marvel Sinematik Evreni'ne taşımayı planlıyor. Daredevil: Born Again ile bunun tam olarak başlaması hedefleniyordu.

Daredevil: Born Again'de Köklü Değişiklikler

Aktarılanlara göre Marvel, Daredevil: Born Again'in başyazarları Chris Ord ve Matt Corman'la, yollarını ayırdı. Bunun arkasındaki neden ise ikilinin diziye ilişkin vizyonlarının Marvel ile uyumlu olmaması. Öte yandan Ord ve Corman dizide baş yapımcı olarak yer almaya devam edecek ve dizide ikilinin yazdığı “bazı sahneler ve bölümler” yer alacak. Bununla birlikte Marvel, çekilmemiş bölümleri yönetmekle görevlendirilen tüm yönetmenlerle de yollarını ayırdı. Marvel, Daredevil için şimdi yeni yönetmenler ve yaratıcı ekip arayışı içinde.

Daredevil: Born Again'in Yayın Tarihi Belirsiz

Daredevil: Born Again’in normal şartlarda 2024 yılında Disney Plus’a gelmesi bekleniyordu. Ancak hem Hollywood’da devam eden grev hem de dizinin istendiği gibi ilerlememiş olması bu tarihi riske sokuyor. Açıkçası şimdilik Daredevil: Born Again için belirlenmiş bir yayın tarihi yok ama Netflix yapımı orijinal dizinin eski bölümleri Disney Plus'ta yayınlanmaya başladı.