Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Marilyn Monroe ve Jackie Kennedy Arasındaki Ürkütücü Telefon Görüşmesi

Hollywood'un efsanevi oyuncusu Marilyn Monroe'nun, ABD Başkanı John F. Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy'yle "rahatsız edici" bir telefon görüşmesi yaptığı ileri sürüldü.

Yayın Tarihi: 20.07.2023 12:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Marilyn Monroe ve Jackie Kennedy Arasındaki Ürkütücü Telefon Görüşmesi

Hollywood'un efsanevi ismi Marilyn Monroe'nun, ABD Başkanı John F. Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy'yle "rahatsız edici" bir telefon görüşmesi yaptığı ileri sürüldü.

Hollywood'un ikonik oyuncusu Marylin Monroe hakkında ortaya yeni bir iddia atıldı. "Jackie: Public, Private, Secret" adlı kitabın yazarı J. Randy Taraborrelli, Monroe'nun First Lady Jackie Kennedy'yle "rahatsız edici" bir telefon görüşmesi yaptığını ileri sürdü. Yazar göre Monroe telefonda First Lady'ye ABD Başkanı John F. Kennedy ile konuşup konuşamayacağını sordu. Telefon görüşmesinin, şarkıcı ile Kennedy'nin Bing Crosby'nin Palm Springs'teki evinde yaptıkları kaçamaktan sadece birkaç gün sonra yapıldığı iddia ediliyor. Yazar, First Lady'nin yatak odasındaki kişisel telefona cevap verdiğini ve hattın diğer ucunda Monroe'nun olduğunu öne sürdü.

Monroe ile ABD Başkanı John F. Kennedy'nin o dönemde bir ilişki yaşadığı söylentisi dolaşıyordu. Daily Mail'in haberine göre, Jackie Kennedy aile üyelerine "Marilyn'in sesinde içine işleyen unutulmaz bir nitelik olduğunu" söylemişti. 1962'de gerçekleşen telefon görüşmesinde Monroe "Jack evde mi?" diye sordu. Kennedy, eşinin evden olmadığını söyledikten sonra kimin aradığını sordu. Telefondaki kişi ise " Marilyn Monroe. Jackie'yle mi görüşüyorum?" dedi. Yazar, Jackie Kennedy'nin Monroe'ya niçin aradığını sorduğunu ve Monroe'nun özel bir şey olmadığını söylediğini belirtti. Kennedy'nin mesajı ileteceğini söyleyerek telefonu kapattığı ileri sürülüyor. Özel bir numaradan yapılan bu aramanın doğrudan yatak odasındaki telefona yönlendirilldiği ve bu hattın, ABD Başkanı'nın Gizli Servis ajanları tarafından dinlenmeyen tek hattı olduğu biliniyor.