Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Margot Robbie'nin Diyet Sırrı ve Lüks Sektörünün Durumu

Barbie filmiyle dikkatleri üzerine çeken Margot Robbie'nin diyet sırrı ve lüks sektörünün durumu hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 16:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Margot Robbie'nin Diyet Sırrı ve Lüks Sektörünün Durumu

Margot Robbie'nin Diyet Sırrı ve Barbie Filmi

Barbie filmiyle çok konuşulan ünlü oyuncu Margot Robbie'nin diyet sırrı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı 'Barbie' filmi, dünyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada pembe akımı başlatan filmin başrol oyuncusu Margot Robbie'nin zayıf ve fit vücudu da dikkatlerden kaçmadı. Peki Margot Robbie nasıl zayıfladı? İşte Diyetisyen Hatice Nur Ege'den Barbie diyeti...

TIĞ GİBİ İNCELTEN BARBİE DİYETİ

Hollywood yıldızı Margot Robbie bakın nasıl fit hale gelmiş! 2021 yılında verdiği bir röportajında 'Barbie'nin filmine hazırlanırken formda olmasının sırlarını açıklayan Robbie günlük beslenmesinde ekmek ve tatlı olmadığını söyledi. Kahvaltıda genellikle yulaf lapası ve bağışıklığı artıran smoothie tükettiğini belirten Margot Robbie, 'Normalde öğle yemeğinde tavuklu salata ve akşam yemeğinde tatlı patatesli ton balık yerim' dedi. Oyuncu, Avustralya'dan İngiltere'ye taşındıktan sonra çay fanatiği haline geldiğini, ara sıra hamburger ve Meksika yemeği tükettiğini de anlattı. 2013'ten beri pilates yaptığını da ifade eden Robbie, bir role hazırlanırken dans dersleri alarak veya tenis oynayarak form tuttuğunu söyledi. Güzellik ve beden algısını değiştiren Barbie bebeklerinden sonra çekilen Barbie filmi tüm dünyayı kasıp kavururken ünlü diyetisyen Hatice Nur Ege, sosyal medya hesabından 5 günde 4 kilo verdiren Barbie diyetini paylaştı.

BARBİE GÜZELLİK DİYETİ NASIL YAPILIR?

Malzemeler: 200 ml su, 1 çay kaşığı toz zencefil, Yarım limonun suyu, 1 tatlı kaşığı doğal sirke

Yapılışı: Bütün malzemeleri bir araya koyup karıştırın. Karıştırdıktan sonra 1 saat kadar bekletin. Hazırladığınız bu karışımı 1 hafta boyunca her gün sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere tüketin.

Not: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Lüks Sektörünün Durumu

Pandemi sonrası yaşanan harcama çılgınlığının ekonomik zayıflık nedeniyle duraksaması lüks sektörünü vurdu. Lüks sektörü, tüketicilerin daha seçici davranmasıyla toparlanma döneminin sonuna geldi. Tekneler, uçaklar, mücevherler ve diğer lüks ürünlere yapılan harcamalar azaldı ve pandemi öncesi seviyelere geriledi. Birkaç yıldır Çin ve ABD tarafından yönlendirilen lüks sektörü, Çinli ve ABD’li tüketicilerin alışverişlerinde daha seçici hale gelmesiyle pandemi sonrası yaşanan patlamanın sonuna hazırlanıyor.

LÜKS TÜKETİM YAVAŞLADI

Dünya’nın en büyük lüks ürün grubu şirketi LVHM’nin finans müdürü Jean-Jacques Guiony, küresel bazda lüks tüketim harcamalarının 2021 ve 2022’deki gibi yüksek olmadığını belirtti. Guiony, ABD’de de lüks tüketimin eskisi kadar yüksek olmadığını söyledi. ING’nin baş uluslararası ekonomisti James Knightley ise özellikle kredi kartı borçlanma oranlarının yüzde 20’nin üzerinde olmasıyla birlikte “ekonomik gerçeklerin” ortaya çıktığını söyledi. Knightley “İnsanlar hala lükse daha normal bir oranda harcama yapıyor” dedi.

GUCCİ SATIŞLARI DARALDI

Saint Laurent, Gucci ve Bottega Veneta gibi markaların sahibi olan Kering, İtalyan moda evi Valentino’nun yüzde 30 hissesini alma anlaşması ve Gucci’deki liderlik değişikliği de dahil olmak üzere bazı anlaşmaların servetini canlandırmasına yardımcı olacağını umuyor. Kering’in ilk yarı satışları yalnızca yüzde 2 artarak 10.1 milyar Euro’ya ulaşırken, grup gelirinin yarısını oluşturan Gucci’deki satışlar daraldı.