Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Manisa'da Kayıp Genç Kadın Pelin Karaca'nın Cesedi Bulundu

Manisa'da kayıp olarak aranırken Eşme'de ölü bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi, otopsi için İzmir'e gönderildi.

Yayın Tarihi: 08.10.2024 12:31
Güncelleme Tarihi: 08.10.2024 12:31

Manisa'da Kayıp Genç Kadın Pelin Karaca'nın Cesedi Bulundu

Manisa'da Kayıp Olarak Aranıyordu

Manisa'da kayıp olarak aranan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi, Uşak'ın Eşme ilçesinde ölü olarak bulundu. Genç kadının cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Anne Nihal Dönmez Karaca'nın Açıklamaları

Pelin Karaca'nın annesi Nihal Dönmez Karaca, yaşanan gelişmeler hakkında duygusal ifadelerde bulundu. Anne Karaca, "Çarşıya gitti geldi, 'Anne tekrar gideceğim, hemen geri geleceğim' dedi. Gidiş o gidiş" dedi.

Olayla İlgili Gözaltı İşlemleri

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan A.U. (37) isimli kişi emniyetteki işlemlerine devam ediliyor. Anneleri, A.U.'nun mahallelerindeki komşuları olan bir kişi olduğunu ve evli olduğunu vurguladı.

Pelin Karaca'nın ailesi, 26 Eylül'den beri kızlarından haber alamadıkları için polise başvurmuştu. Kızını kayıp olduğu sürede sık sık aradığını belirten Nihal Dönmez Karaca, "Can güvenliğinden endişeliyim, kızımı bulun" dedi.

Son Gelişmeler

Karaca'nın cansız bedeni, Eşme Devlet Hastanesi morgundan alınarak Uşak'taki ormanlık alanda bulundu. Aile, yaşanan bu kaybın ardından büyük bir yasa boğuldu.

Manisa'da kayıp olarak aranırken Uşak'ta ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi...

Manisa'da kayıp olarak aranırken Uşak'ta ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi, otopsi için İzmir'e gönderildi. Pelin Karaca'nın annesi Nihal Dönmez Karaca (fotoğrafta), gazetecilere açıklamalarda bulundu.