Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mahsun Kırmızıgül'ün Sıra Dışı Konser Performansı

Şarkıcı, oyuncu ve yapımcı Mahsun Kırmızıgül, son yıllarda müzik kariyerine ağırlık vermeye başladı. Bodrum konserinde sıra dışı bir tarz benimsedi ve ceketinin altına giydiği şortla sahneye çıkarak izleyenlerine sürpriz performans sundu. Bu farklı tercih, konser izleyicileri arasında büyük ilgi ve şaşkınlık yarattı.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 14:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mahsun Kırmızıgül'ün Sıra Dışı Konser Performansı

Şarkıcı, oyuncu ve yapımcı Mahsun Kırmızıgül, son yıllarda müzik kariyerine ağırlık vermeye başladı.

Yazı konser yaparak geçiren Kırmızıgül, Bodrum konserinde sıra dışı bir tarz benimsedi. Ceketinin altına şort giydi Kırmızıgül, ceketinin altına giydiği şortla sahneye çıkarak izleyenlerine sürpriz performans sundu. Sanatçının bu farklı tercihi, konser izleyicileri arasında büyük ilgi ve şaşkınlık yarattı. Mahsun Kırmızıgül, sahnede enerjisi ve tarzıyla dikkat çekerken, giyim tercihiyle de konuşulmaya başlandı.

Mahsun Kırmızıgül'ün sahne kombini gündem oldu

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün sahnede giydiği kombin gündem oldu. Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Bodrum konserinde sıradışı bir tarz benimsedi. Kırmızıgül, ceketinin altına giydiği şortla sahneye çıkarak izleyenlerine sürpriz performans sundu. Sanatçının bu farklı tercihi, konser izleyicileri arasında büyük ilgi ve şaşkınlık yarattı. Mahsun Kırmızıgül, sahnede enerjisi ve tarzıyla dikkat çekerken, giyim tercihiyle de konuşulmaya başlandı.