Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mahsun Kırmızıgül'ün Müzik Kariyeri ve Görüşleri

Mahsun Kırmızıgül, müzik kariyeri ve görüşleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kendi prensiplerine bağlı kalarak tüm ekibiyle Avrupa turnesine çıkacağını belirtti. Sahne özleminden ve dinleyicilerin değişiminden bahsetti. Sosyal medya ve dinleyicilerin tutumu hakkında görüşlerini paylaştı. Eski rekabet ortamını özleyip özlemediği ve yeni kuşaka olan güveni hakkında konuştu. Ayrıca aşk ve ailesiyle ilgili duygularını dile getirdi.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 10:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mahsun Kırmızıgül'ün Müzik Kariyeri ve Görüşleri

Mahsun Kırmızıgül'ün Müzik Kariyeri ve Görüşleri

Mahsun Kırmızıgül önceki gün Şişli’de görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Kırmızıgül, filmlerine ve konserlerine olan ilgiden bahsetti. Yıllar sonra hayranlarıyla buluşacak olmasından dolayı heyecanlı olduğunu belirtti. Kendi prensiplerine bağlı kalarak tüm ekibiyle Avrupa turnesine çıkacağını dile getirdi.

Sahne Özlemi ve Dinleyicilerin Değişimi

Geçmişte sahnesini izlemeye gelen dinleyicilerin kalitesiz olmasından dolayı üzüldüğünü ve bu durumun mikrofonu bırakma sebeplerinden biri olduğunu söyledi. Ancak şu anda dinleyicilerin daha kaliteli olduğunu ve aileleriyle birlikte geldiklerini belirtti. Ülkemizin bu seviyeye gelmiş olmasından mutlu olduğunu ve kendi müziğimize ve kültürümüze sahip çıkmamız gerektiğini vurguladı.

Sosyal Medya ve Dinleyicilerin Tutumu

Muhabirlerin, son günlerde sahnedeki şarkıcılara sosyal medyada yapılan olumsuz davranışları sorduğunda, Kırmızıgül böyle bir durumun kendisinin veya diğer sanatçıların başına gelmediğini belirtti. Halka ne verirsen onu alacağını söyleyerek, bu tür davranışların yeni sanatçıların daha ilerlemesi gereken mesafeleri olduğunu ifade etti.

Eski Rekabet Ortamı ve Yeni Kuşak

Eski rekabet ortamını özleyip özlemediği sorulduğunda, fiziki satışların azalmasıyla rekabetin ortadan kalktığını söyledi. Sosyal medyanın daha çok gençler tarafından kullanıldığını belirten Kırmızıgül, yeni kuşağa güvendiğini ve zamanı geldiğinde hangi sanatçının iyi olduğunu ayırt edeceklerini söyledi.

Aşk ve Aile

Kırmızıgül'ün bir hanımefendiyle ilişkisi olup olmadığı sorulduğunda, kızı Lavin'i çok sevdiğini ve aralarında inanılmaz bir aşk olduğunu ifade etti.