Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Londra Metrosunda Türk Dizisi İzlenirken Çekilen Video Sosyal Medyada Gündem Yarattı

Londra metrosunda seyahat eden bir Türk yanındaki İngiliz kadının cep telefonundan başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin izlediği anları kaydetti. İngiliz kadın sesleri daha net duyabilmek için cep telefonunu kulağına götürürken o anlar kullanıcıların ilgisini çekti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği görüntülerde Türk kadın yanındaki arkadaşına gülerek “Neden metroda bir Türk dizisi izliyorsun?” dedi. O anlar sosyal medyada ilgi çekti.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 13:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Londra Metrosunda Türk Dizisi İzlenirken Çekilen Video Sosyal Medyada Gündem Yarattı

Londra Metrosunda İlginç Anlar

Londra metrosunda seyahat eden bir Türk yanındaki İngiliz kadının cep telefonundan başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin izlediği anları kaydetti. İngiliz kadın sesleri daha net duyabilmek için cep telefonunu kulağına götürürken o anlar kullanıcıların ilgisini çekti.

Sosyal Medyada Gündem Yarattı

Sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği görüntülerde Türk kadın yanındaki arkadaşına gülerek “Neden metroda bir Türk dizisi izliyorsun?” dedi. O anlar sosyal medyada ilgi çekti.