Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Liverpool-Everton Derbisinde Gazze İçin Pankart Açıldı: Tanrı İçin Gazze'yi Koruyun

Liverpool-Everton derbisinde Liverpool taraftarları Gazze'ye destek pankartı açtı. Pankartta, 'Tanrı aşkına Gazze'yi koruyun.' ifadeleri yer aldı. Liverpool taraftarlarının bu hareketi takdir topladı.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 18:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Liverpool-Everton Derbisinde Gazze İçin Pankart Açıldı: Tanrı İçin Gazze'yi Koruyun

Filistin bayrağını dalgalandıran Liverpool taraftarı Anfield'daki Everton derbisinde Gazze'ye destek pankartı açtı.

Liverpool taraftarları kendi evlerindeki Everton maçında Anfield'da Filistin'e destek oldu. Liverpool taraftarı Everton derbisinde Gazze'ye destek pankartı açtı. Pankartta, 'Tanrı aşkına Gazze'yi koruyun.' ifadeleri yer aldı. Tribünlerdeki Filistin bayrakları da dikkat çekti. Karşılaşma 2-0 Liverpool üstünlüğüyle sona erdi.

Liverpool-Everton Derbisi

İngiltere Premier Lig'de karşı karşıya gelen Liverpool-Everton maçında, Liverpool taraftarları Gazze için pankart açtı. İngiltere'nin en köklü derbilerinden olan Merseyside derbisinde, Liverpool ile Everton bugün, Liverpool'un ev sahipliğinde Anfield'ta karşı karşıya geldi. Tribünlere İsrail-Filistin savaşı damgasını vurdu. Liverpool taraftarları, tribünde Filistin bayrakları açarken bir de pankart açtılar. Açılan pankartta, 'Tanrı için Gazze'yi koruyun' yazıyordu. Liverpool taraftarlarının bu hareketi takdir topladı.

Liverpool tribünlerindeki Filistin bayrakları

'FOR GOD'S SAKE SAVE GAZA' Liverpool fans banner at Anfield