Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Lisa Marie Presley'nin Ölüm Nedeni Açıklandı

Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley'nin ölüm nedeni belli oldu. Otopsi raporuna göre, Lisa Marie Presley ince bağırsak tıkanıklığından kaynaklanan komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 14.07.2023 11:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Lisa Marie Presley'nin Ölüm Nedeni Açıklandı

Ünlü şarkıcının kızının otopsi raporu yayınlandı

12 Ocak'ta hayatını kaybeden Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley'nin ölüm nedeni belli oldu. Elvis ve Priscilla Presley’in 54 yaşındaki tek çocuğu, Calabasas’taki evinde kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılmış ancak müdahalelere rağmen 12 Ocak’ta hayatını kaybetmişti.

78 yaşındaki Priscilla Presley’in bir temsilcisi, kısa bir süre sonra haberi de doğrulayarak, “Priscilla Presley ve Presley ailesi, sevgili Lisa Marie’nin trajik ölümüyle şok oldu ve harap oldu. Herkesin desteği, sevgisi ve duaları için derinden minnettarlar ve bu çok zor zamanda mahremiyet istiyorlar” diye açıklama yapmıştı.

Son olarak 10 Ocak Altın Küre Ödülleri’nde görünen Presley, ağır konuşması ve dengesiz yürüyüşü ile dikkat çekmişti.

Presley’in bu ani ölümünün nedeni ise belli oldu. Raporlara göre Lisa Marie Presley, ince bağırsak tıkanıklığından kaynaklanan komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti. Otopsi raporuna göre, merhum şarkıcının ölüm anında sisteminde terapötik seviyelerde oksikodon, ayrıca bağımlılığı tedavi etmek için kullanılan opioid Buprenorfin ve antipsikotik ilaç Quetiapine vardı.

Otopside, uyuşturucuların ölümüne katkıda bulunmadığı ve yaralanma olduğuna dair hiçbir kanıt bulunmadığı kaydedildi ve ölüm şeklinin doğal kabul edildiği eklendi.