Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Linet, İbrahim Erkal'ın 'Sevme' Şarkısını Yeniden Seslendirdi!

Linet, İbrahim Erkal'ın 'Sevme' şarkısını Türk Müziği'nin güçlü seslerinden biri olarak yeniden seslendirdi. Ancak, Hakan Balta'nın eşi Derya Balta bu yorumdan hoşlanmadı ve tepkisini gösterdi.

Yayın Tarihi: 10.09.2023 16:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Linet, İbrahim Erkal'ın 'Sevme' Şarkısını Yeniden Seslendirdi!

İbrahim Erkal'ın 'Sevme' Şarkısı Linet Tarafından Yeniden Seslendirildi

2017 yılında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın anısına hazırlanan 'Hürmet' albümünde yer alan 'Sevme' isimli şarkıyı Türk Müziği'nin güçlü seslerinden Linet seslendirdi.

Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Balta'nın fenomen eşi Derya Balta ise bu yorumdan hiç hoşlanmadı. Balta 'Ay bu ne? Kavga mı var abla ne bağırıyorsun?' ifadelerini kullandı.

İbrahim Erkal'ın bir döneme damga vurmuş şarkılarından 'Sevme'yi müzikseverlerle buluşturan Linet 'Duygusal şarkıyı tüm hislerim ve yorumumla yeniden seslendirmek benim için gurur oldu' dedi. Kemal Başbuğ'un yönetmen koltuğunda oturduğu 'Sevme' isimli şarkının klibinde Linet'e İbrahim Erkal'ın kardeşi Abdullah Erkal eşlik etti.

Sosyal medyada paylaşımlarıyla bilinen fenomen ve eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta ise Linet'in İbrahim Erkal'a Saygı albümünde seslendirdiği 'Sevme' yorumunu hiç beğenmedi. Derya Balta tepkisini göstermeden de duramadı 'Ay bu ne? Kavga mı var abla ne bağırıyorsun? Tamam sesin var da şarkının da bir duygusu var ama! Ben İbrahim Abi'den dinlerim bunu' dedi.