Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Limonlu Su İle Kilo Verme: Canan Karatay'ın Önerisi

Birçok kişi kilo verme sürecinde limonlu su içiyor. Canan Karatay, limonlu suyun bağırsakların aktif çalışmasına yardımcı olduğunu ve sindirime yardımcı olduğunu belirtiyor. Ayrıca düzenli tüketiminin yağ yakımına yardımcı olabileceğini söylüyor. Limonlu suyun faydalarından bazıları sindirim sistemine iyi gelir, bağışıklık sistemini güçlendirir, idrar yolu enfeksiyonlarına iyi gelir ve toksinlerin yok edilmesine yardımcı olabilir.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 13:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Limonlu Su İle Kilo Verme: Canan Karatay'ın Önerisi

Limonlu Su İle Kilo Verme: Canan Karatay'ın Önerisi

Birçok kişi kilo verme sürecinde limonlu su içiyor. Hatta Canan Karatay, açıklamasında limonlu suyun bağırsakların aktif çalışmasına iyi geldiğini söyledi. Sindirime yardımcı olduğunu da belirtti.

Canan Karatay'ın önerdiği limonlu su, bağırsakların aktif çalışmasına yardımcı olduğunu söylüyor ve sindirime yardımcı olduğunu belirtiyor. Ayrıca düzenli tüketiminin yağ yakımına yardımcı olabileceğini söyledi. Sabahları aç karnına tüketildiğinde zayıflamaya yardımcı olabilecek limonlu suyu da öneriyor. Ayrıca idrar yoluyla birikmiş ödemi de ortadan kaldırabilir, böylece kilo verme amacına ulaşılmış olur. Limonlu suyun metabolizmayı hızlandırıp fazla yağların atılmasına yardımcı olabileceğini belirtti. Ayrıca içeceğin sağlık açısından da bazı faydalarının olduğunu söyledi.

Yararları

Canan Karatay birçok farklı fayda sağlayabilecek limonlu suyu da tavsiye ediyor. Aslında bu içeceğin faydalarından bazıları şunlardır:

  • Sindirim sistemine iyi gelir.
  • Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yardımcı olur.
  • İdrar yolu enfeksiyonlarına iyi gelir.
  • Toksinlerin yok edilmesine yardımcı olabilir.

Limonlu suyun faydalarından faydalanabilmek için dikkatli olunması tavsiye edilir. Hatta sabahları aç karnına bir bardak içilmesi tavsiye edilir. NOT: Alerjisi olabilecek veya başka sağlık sorunları olan kişilerin tüketmeden önce bir uzmana danışması gerekmektedir.