Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Leyla Tanlar'a TRT'den "Bikinili poz" cezası! Rolü iptal edildi!

Oyuncu Leyla Tanlar'ın TRT'deki rolü "Bikinili pozu" nedeniyle iptal edildi. Genç yıldızın verdiği siyah bikinili pozu sosyal medyada hızla yayıldı ve bu durum TRT'deki dönem dizisinde kadro dışı kalmasına neden oldu.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 15:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Leyla Tanlar'a TRT'den "Bikinili poz" cezası! Rolü iptal edildi!

Leyla Tanlar'a TRT'den "Bikinili poz" cezası! Rolü iptal edildi!

Oyuncu Leyla Tanlar'ın TRT'deki rolü "Bikinili pozu" nedeniyle iptal edildi. TRT'ye çekilecek yeni dizi Selahaddin Eyyubi'nin başrolü için seçilen oyuncu Leyla Tanlar, bikinili paylaşımı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Dizinin ana kadın karakteri Süreyya için ise Leyla Tanlar ile prensip anlaşması yapılmıştı.Dizinin başrol kadın karakteri Süreyya için de Leyla Tanlar'la prensipte anlaşmaya varılmıştı ancak Tanlar'ın tatilden bikinili bir pozu işleri karıştırdı.

BİKİNİLİ POZ

Genç yıldızın geçtiğimiz hafta verdiği siyah bikinili pozu bir süre sonra silmesi dikkat çekmişti. Leyla Tanlar pozu kısa sürede sayfasından kaldırsa da sosyal medyada hızla yayılmıştı. Bu gelişmenin hemen ardından Tanlar, TRT'deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı. Leyla Tanlar'ın verdiği poza sevgilisi Burak Dakak'ın da "Çok güzelsin aşkım, silsene" mesajı yazması dikkat çekmişti.