Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kuyumculardan Yeni Altın Tahmini: Kısa Sürede Para Kazanma Fırsatı

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Kuyumculardan gelen son tahminlere göre altın yatırımı yapmak kısa sürede para kazanma fırsatı sunuyor. Kuyumcu esnafları altının en güvenli liman olduğunu ve yatırımcıların kâr elde edeceğini belirtiyor. Gram altının tahmini fiyatı ise 2 bin - 2 bin 100 TL arasında olabilir. Yaz sezonu hareketli geçiyor ve turistlerin alışverişleri esnafa katkı sağlıyor.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 00:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kuyumculardan Yeni Altın Tahmini: Kısa Sürede Para Kazanma Fırsatı

Altın Fiyatlarındaki Yükseliş Devam Ediyor

Altın fiyatlarındaki yükseliş hızla devam ediyor. Yaz sezonu olması ve dönemlerin artması ile birlikte vatandaşlar, kuyumcuların yolunu tutuyor. İşlerin hareketli olduğunu söyleyen kuyumcu esnafları da yatırım yapmayı düşünen ve kenarda parası olanların beklemeden güvenle altını tercih edebileceğini belirtiyor. Altına yatırım yapanlar kısa sürede kazanacak.

Altının En Güvenli Liman Olduğu İddia Ediliyor

Yükselişin istikrarlı bir şekilde devam edeceğini söyleyen kuyumcu Rahmi Cömert, "Artık altın Amerika'nın en ufak ekonomi yapısından Türkiye'nin en ufak istikrar kararından dolayı hızlı bir şekilde hareket ediyor. Doların da yükselmesiyle birlikte gram altın yükseliyor. Ons da yükseldiği zaman altındaki yükseliş hızlı ve sert oluyor. Ama altın şuan kesinlikle en güvenli liman ve kısa sürede para kazanılacak yatırım aracıdır. Parası olan hiç düşünmeden parasını altına çevirebilir. Altına yatırım yapanların yılbaşına kadar çok iyi para kazanacağını ve kâra geçeceğini düşünüyorum. Kesinlikle korkmasınlar altına yatırım yapsınlar" ifadelerine yer verdi.

Gram Altının Tahmini Fiyatı

Altının 2 bin ve 2 bin 100 civarına gelmesini beklediklerini söyleyen Cömert, "Daha da yükselebilir ama bizim tahminimiz bu yönde. Kenarda altını olanlar ise ihtiyacı yoksa beklesin bozdurmasın. Altın şuan alım fırsatı sunuyor. İmkanı olanlar yatırımlarını altından yana kullansın" şeklinde açıklamada bulundu.

Yaz Sezonu Hareketli Geçiyor

Kentte yaşanan gurbetçi ve yabancı hareketliliği dolayısıyla tüm esnafta hareketlilik yaşandığını söyleyen Cömert, "Yaz sezonu hareketli geçiyor. Gurbetçilerimiz hem kentte otellerde konaklıyor hem de yaptıkları alışverişlerle esnafa katkı sağlıyorlar. Yaşanan bu hareketlilikten dolayı kazanç sağlayan esnaflarımızın da dikkat etmesi gerekiyor. Gelen turistlere de fahiş fiyatlarla değil normal fiyatlardan satış yapsınlar diyorum. Çünkü bu hareketlilik esnafa kazandırıyor, esnaf da gene kazandığı parayı Edirne'de harcıyor" dedi.