Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kuveyt Türk, Genel Kredi Sözleşmelerini Dijital Ortama Taşıdı

Kuveyt Türk, dijital Genel Kredi Sözleşmeleri (GKS) ile müşterilerine zaman kazandırırken, çevre dostu yaklaşımını da pekiştiriyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:09
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:11

Kuveyt Türk, Genel Kredi Sözleşmelerini Dijital Ortama Taşıdı

Kuveyt Türk'ten Dijital Dönüşüm Hamlesi

Kuveyt Türk, Genel Kredi Sözleşmeleri'ni (GKS) dijital ortamda onaylama imkanı sunan yeni hizmetini tanıttı. Bankanın açıklamasına göre, kullanıcılar, şahıs firmaları finansmanında kefilli işlemler hariç tüm genel kredi sözleşmelerini dijital olarak gerçekleştirebilecek.

Finansmana Kolay Erişim ve Çevre Dostu Yaklaşım

Dijital GKS hizmeti, finansmana erişimi kolaylaştırmanın yanı sıra çevre dostu ve sürdürülebilir bir yaklaşım sergiliyor. Kuveyt Türk, bu hizmetle işlem başına 39 sayfa kağıt tasarrufu sağladığını belirtiyor ve kağıtsız bankacılık uygulamalarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Yenilikçi Ürün ve Hizmetler

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, değişen ekonomik koşullar göz önünde bulundurularak katılım finans prensiplerine uygun yenilikçi ürünler geliştirdiklerini ifade etti. Delipoyraz, dijital GKS ile şahıs firmalarına uçtan uca dijital bir deneyim sunduklarını vurguladı.

Delipoyraz, "Şahıs firmaları Kuveyt Türk Mobil aracılığıyla diledikleri yerden uzaktan müşteri edinimi yapabilir. İster uzaktan ister şubelerimizden limit tahsis hizmeti alabilir ve çevrimiçi finansman hizmetimiz sayesinde nakdi ve gayri nakdi ürünlere ulaşabilirler," diye ekledi.

Kuveyt Türk, dijital GKS hizmetiyle müşterilerin uzun imza süreçlerini aşmalarına yardımcı olurken, çevre dostu yaklaşımıyla kağıt tasarrufu sağlamaktadır. Müşteri yaşamını kolaylaştıracak yenilikçi ürün ve hizmet gelişimine devam edeceklerini belirtmektedir.

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz...

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, açıklamalarda bulundu.