Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kurtlar Vadisi Dizisinin Unutulmaz Karakterleri: Selvi ve Elif

Kurtlar Vadisi dizisi, 2003 yılında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve o dönemde en çok konuşulan dizilerden biri olan bir mafya dizisidir. Dizide Süleyman Çakır'ın kızı Selvi karakterini canlandıran Fatma Büşra Ayaydın, tesettüre girdikten sonra oyunculuk kariyerine son vermiş ve kendi tesettür giyim markasını kurmuştur. Diğer bir karakter olan Polat Alemdar'ın kızı Elif'i canlandıran çocuk oyuncu Doğa Sakarya ise dizinin 5 sezonunda yer aldıktan sonra genç bir kız olarak dikkat çekmektedir.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 15:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kurtlar Vadisi Dizisinin Unutulmaz Karakterleri: Selvi ve Elif

Kurtlar Vadisi Dizisi ve Karakterleri

2003 yılında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi dizisi, o dönemin en çok konuşulan dizilerinden biriydi. “Bu bir mafya dizisidir” sloganıyla ekranlara damga vuran Kurtlar Vadisi, karakterleri ve oyuncularıyla da ön plana çıkıyordu.

Dizide Süleyman Çakır’ın kızı Selvi karakterini canlandıran Fatma Büşra Ayaydın, şimdilerde büyüdü kocaman oldu. Tesettüre giren Fatma Büşra Ayaydın’ın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı. Güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş. Mesleğini de değiştirdi Tesettüre girdikten sonra oyunculuk kariyerine son veren Fatma Büşra Ayaydın bakın şimdi hangi meslekle uğraşıyor…

Kurtlar Vadisi dizisinin ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol alan Fatma Büşra Ayaydın, artık kendi kurduğu tesettür giyim markasıyla ilgileniyor.

Polat Alemdar'ın Kızı Elif

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat'ın kızı Elif karakterine Doğa Sakarya hayat vermişti. Çocuk oyuncu Doğa Sakarya değişimiyle gündeme geldi.

Kurtlar Vadisi dizisinde Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar, yıllar önce sevgilisi Elif'i kaybetmiş ve büyük üzüntü yaşamıştı. Annesinin isteği üzerine, Hatice Şendil'in hayat verdiği Ebru karakteriyle evlenen Polat Alemdar, doğan kızına çok sevdiği sevgilisinin adını vermişti. Alemdar'ın kızını çocuk oyuncu Doğa Sakarya canlandırmıştı. Dizide 5 sezon yer alan ve adeta setlerde büyüyen Sakarya, şimdilerde güzel mi güzel bir genç kız oldu.

İşte Polat Alemdar'ın kızı Elif'i oynayan çocuk oyuncunun son hali...