Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Küresel Emperyalizme Karşı LGBT Dayatmasına Tepkiler Artıyor

Küresel emperyalizmin ideolojik ve kültürel saldırısı olan LGBT Dayatmasına karşı bütün dünyada tepkiler yükseliyor. LGBT'yi destekleyen ve dayatan ülkelerden birisi olan ABD'de aileler çocuklarını korumak için kamusal alana sokulan LGBT dayatmalarına tepki gösteriyor. Daha önceden bir babanın kadın tuvaletine girmek isteyen Trans kişiye gösterdiği tepki gündeme gelmişti. Şimdi de ABD'de yaşayan bir anne, okulda tarih dersinde LGBT bayrağı asılmasına tepki gösterdi. Sınıfa girip LGBT bayrağını tahtadan indirdikten sonra çöpe atan anne, LGBT'yi savunan öğretmene de 'Ben bunun için vergi ödemiyorum. LGBT bayrağı hiçbir şeyin parçası değil' dedi. Anne, kendi erkek çocuğuna nasıl erkek gibi büyüyeceğini öğrettiğini de sözlerine ekledi. ABD eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump da LGBT dayatmasına meydan okudu. LGBT dayatması konusunda adım atacağını söyleyen Trump, 'Toplumsal cinsiyet (gender) ideolojisinin toksik zehrini yenmek ve başlangıçta Tanrı'nın erkek ve kadın olmak üzere yalnı

Yayın Tarihi: 18.09.2023 06:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Küresel Emperyalizme Karşı LGBT Dayatmasına Tepkiler Artıyor

Küresel Emperyalizmin ideolojik ve kültürel saldırısı olan LGBT Dayatmasına karşı bütün dünyada tepkiler yükseliyor.

LGBT'yi destekleyen ve dayatan ülkelerden birisi olan ABD'de aileler çocuklarını korumak için kamusal alana sokulan LGBT dayatmalarına tepki gösteriyor. Daha önceden bir babanın kadın tuvaletine girmek isteyen Trans kişiye gösterdiği tepki gündeme gelmişti. Şimdi de ABD'de yaşayan bir anne, okulda tarih dersinde LGBT bayrağı asılmasına tepki gösterdi. Sınıfa girip LGBT bayrağını tahtadan indirdikten sonra çöpe atan anne, LGBT'yi savunan öğretmene de 'Ben bunun için vergi ödemiyorum. LGBT bayrağı hiçbir şeyin parçası değil' dedi. Anne, kendi erkek çocuğuna nasıl erkek gibi büyüyeceğini öğrettiğini de sözlerine ekledi.

TRUMP'TAN LGBTİ ÇIKIŞI

ABD eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump da LGBT dayatmasına meydan okudu. LGBT dayatması konusunda adım atacağını söyleyen Trump, 'Toplumsal cinsiyet (gender) ideolojisinin toksik zehrini yenmek ve başlangıçta Tanrı'nın erkek ve kadın olmak üzere yalnızca iki cinsiyet yarattığı gerçeğini hatırlatmak için eylem yapacağım. Bunu söylemek doğru mu?' ifadelerini kullandı.

ABD'deki 'Onur haftası' etkinliklerinden skandal görüntüler... ABD'liler tepkili!

On binler Saraçhane'ye akın etti! Aileler LGBT dayatmasına dur dedi