Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Küçük Esnaf Filmi: Oyuncuları, Konusu ve Çekim Yeri

Küçük Esnaf filmi, İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt'un başrollerini paylaştığı bir komedi filmidir. Film, bir mahalle çilingiri olan Berhudar'ın mafyaya olan borcunu ödemeye çalışırken yaşadığı olayları konu almaktadır. Küçük Esnaf filminin çekimleri İstanbul/Kadırga, Samatya ve Ağva'da gerçekleştirilmiştir.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 02:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Küçük Esnaf Filmi: Oyuncuları, Konusu ve Çekim Yeri

Küçük Esnaf Filmi: Oyuncuları, Konusu ve Çekim Yeri

Küçük Esnaf filmi beyazperdede yoğun ilgi görmüştü. Küçük hayatlar yaşayan iki insanın büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını anlatan filmin başrollerini İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt paylaşıyor. Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? İşte, Küçük Esnaf oyuncuları ve konusu...

KÜÇÜK ESNAF KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir mahalle çilingiri olan Berhudar, babasının tefecilerden aldığı borcu ödeyememesi nedeniyle kendini bir anda mafyaya 100 bin lira borçlanmış olarak bulur. Bu borcu nasıl ödeyeceğini kara kara düşünen Berhudar, bu sırada yolu genç ve güzel bir kadınla kesişince daha da büyük bir çıkmazın içine girer.

KÜÇÜK ESNAF OYUNCULARI KİMLER?

Küçük Esnaf oyuncuları arasında İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay, Cengiz Bozkurt, Cezmi Baskın gibi isimler yer alıyor.

KÜÇÜK ESNAF NEREDE ÇEKİLDİ?

Küçük Esnaf filminin çekimleri İstanbul/Kadırga, Samatya ve Ağva'da gerçekleştirilmiştir.

Küçük Esnaf filmi bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. İşte Küçük Esnaf filmi hakkında merak edilen soruların yanıtları... KÜÇÜK ESNAF FİLMİ NEREDE VE NE ZAMAN ÇEKİLDİ? 8 Nisan 2016'da gösterime giren Küçük Esnaf filminin çekimleri İstanbul/Kadırga, Samatya ve Ağva’da gerçekleştirildi. KÜÇÜK ESNAF FİLMİ KONUSU NEDİR? Babasının mafyadan aldığı 100 bin TL borç, ölümünün ardından miras olarak bir mahallede çilingir olarak çalışan oğlu Berhudar'a kalıyor. Babasının tefecilerden aldığı borcu ödeyemeyen Berhudar, borcu ödeyebilmek için düşünmeye başlar. Parayı toplamaya çalışırken yaşadığı olayların ardı arkası kesilmez. Bu esnada yolu güzel ve genç bir kadınla kesişen Berhudar, iyice çıkmaza girer. Mafyadan kurtulmaya çalışan çilingir Berhudar'ın hikâyesi, aşkla, arkadaşlıkla, aileyle harmanlanarak, komik bir hal alır. KÜÇÜK ESNAF FİLMİ OYUNCULARI Zeynep Koçak – Avukat Ezel İbrahim Büyükak – Berhudar Bakır Cezmi Baskın – Hüseyin Cengiz Bozkurt – Fahrettin Ünal Yeter – Salih Gupse Özay – Burcu Beyti Engin – Dalyan Olgun Toker – Oktay Kaan Yılmaz – Caner Ahmet Arslan – Kamil Erdal Tosun – Haydar Kadir Polatçı – Bekir Hasan Aslan Giray – Taksici