Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kripto Para ve Altın Piyasalarında Uzman Analist Hatice Kolçak'tan Öngörüler

Kripto para birimleri ve altın piyasalarında uzman analist Hatice Kolçak, kripto para piyasasındaki dalgalanmaya dikkat çekerek, kapsamlı bir risk değerlendirmesi yapılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca altın fiyatlarında bir artış beklediğini belirten Kolçak, bu eğilimi küresel siyasi ve ekonomik gelişmelere bağladı.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 16:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kripto Para ve Altın Piyasalarında Uzman Analist Hatice Kolçak'tan Öngörüler

Kripto Para Piyasasında Dalgalanmaya Dikkat

Kripto para birimleri, Altın ve Dolar piyasalarında uzmanlaşmış deneyimli bir analist olan Hatice Kolçak, geçtiğimiz günlerde merakla beklenen öngörülerini paylaştı. Geçmişte yaptığı isabetli tespitlerle tanınan Kolçak'ın yeni tahminleri Son tahmininde yatırımcıları Kolçak altın ve kripto para üzerine konuştu.

Kolçak, kripto para piyasasında son dönemde yaşanan dalgalanmaya dikkat çekti ve dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Kripto para birimlerine yatırım yapmayı düşünürken kapsamlı bir risk değerlendirmesi ve piyasa dinamiklerini kapsamlı bir şekilde anlamanın gerekliliğinin altını çizdi.

Altın Fiyatlarında Artış Bekleniyor

Ayrıca Kolçak, altın fiyatlarında bir artışın olacağı günlerle alakalı öngörüsünü de paylaştı ve bu eğilimi küresel siyasi ve ekonomik gelişmelere bağladı. Koçak’a göre ABD-Çin ticaret savaşları, Brexit ve jeopolitik riskler gibi faktörlerin altına olan talebi artırması ve nihayetinde altının değerinin artmasına yol açması bekleniyor.

İşte uzman ismin dikkat çekici açıklamaları.