Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kreşte Veliler Arasında Kavga: Görüntüler Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sosyal medyada kısa sürede gündem yaratan bir kreşte veliler arasında başlayan kavga saniye saniye kaydedildi. Görgü tanıkları tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde bir grup kadın kucaklarında bebeklerle saç saça baş başa kavgaya tutuştu. Kavgada çocuklar arada kalırken kadınların küçük çocuklara da saldırması dikkatlerden kaçmadı. Kreş kavgası görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem yaratırken kullanıcıların görüntülere tepkisi de gecikmedi. Çocuklarında karıştığı kavgaya ait görüntüler kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı. Sosyal medyada paylaşılan ancak nerede kaydedildiği belirtilmeyen görüntülerin bir kreşte kaydedildiği iddia edildi. Kreşte kavgaya tutuşan annelerin saç baş yolmalı kavgaları kısa sürede viral oldu.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 16:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kreşte Veliler Arasında Kavga: Görüntüler Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sosyal medyada kısa sürede gündem yaratan görüntülerde bir kreşte veliler arasında başlayan kavga saniye saniye kaydedildi.

Görgü tanıkları tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde bir grup kadın kucaklarında bebeklerle saç saça baş başa kavgaya tutuştu. Kavgada çocuklar arada kalırken kadınların küçük çocuklara da saldırması dikkatlerden kaçmadı.

ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI

Kreş kavgası görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem yaratırken kullanıcıların görüntülere tepkisi de gecikmedi. Çocuklarında karıştığı kavgaya ait görüntüler kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı.

Sosyal medyada paylaşılan ancak nerede kaydedildiği belirtilmeyen görüntülerin bir kreşte kaydedildiği iddia edildi.

Kreşte kavgaya tutuşan annelerin saç baş yolmalı kavgaları kısa sürede viral oldu.