Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kredi Almayı Düşünenlere Büyük Fırsat! QNB Finansbank ve Bir Dijital Bankadan Açıklama

QNB Finansbank ve bir dijital banka tarafından yapılan açıklamaya göre, kredi almak isteyenlere taksit ertelemeli 75.000 TL ödeme imkanı sunulacak. QNB Finansbank ve Enpara Bankası aracılığıyla başvurular hızlı bir şekilde işleme alınacak ve kredi desteği sağlanacak.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 18:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kredi Almayı Düşünenlere Büyük Fırsat! QNB Finansbank ve Bir Dijital Bankadan Açıklama

Kredi Almayı Düşünenlere Büyük Fırsat! QNB Finansbank ve Bir Dijital Bankadan Açıklama

Kredi Almayı Düşünenlere Büyük Fırsat! QNB Finansbank ve Bir Dijital Bankadan Açıklama! Taksit Ertelemeli 75.000 TL Ödeme! Büyük müjde olarak açıklandı. QNB Finansbank ve dijital bir banka tarafından açıklama yapıldı. 75.000 TL ödeme verilmesi sağlanacak. İşte kredi başvuru detayları… QNB Finansbank kişisel bir kredi kampanyası başlattı. QNB Finansbank ile ilişkilendirilmiş olan Enpara vasıtasıyla vatandaşlara 75.000'ye kadar kredi başvuru imkanı oluşturuldu. Her iki bankanın da ayrı kredi kampanyaları bulunuyor. Ancak ortak koşullar altında kredi onayları sağlayan Enpara Bankası aracılığıyla da kredi ve kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Finansbank'ın kredi politikalarına uygun olarak değerlendirmeler yapılarak kredi desteğinden yararlanabilmeniz mümkün olacak. QNB Finansbank ve En Para Bank kredi başvurularını hızlı bir şekilde işleme koymakta ve 75 bin TL kredi desteği sağlamaktadır. QNB Finansbank ya da En Para aracılığıyla başvurunuzu başlatmanız mümkün.

QNB Finansbank için T.C kimlik numaranızı yazarak 50-30 numarasına SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Enpara üzerinden de kredi başvurusu yine SMS yöntemiyle yapılabiliyor. Mobil uygulama aracılığıyla kişisel kredi başvurunuzu gerçekleştirebilir ve en paralı web sitesini ziyaret ederek işleminizi tamamlayabilirsiniz. Daha önceden Enpara Bank müşterisi olmayanlar kredi başvuruları onaylandığında kişiselmiş müşteri temsilcisinin atanması ile birlikte hesapları açılır. Hesap kurulduktan sonra da kredi miktarı hesaplarına aktarılır. Düşük faiz oranlarından yararlanmak istiyorsanız her iki bankadan bu miktarda kredi talebi gerçekleştirebilirsiniz.