Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Korkutan Fotoğraf: Beren Saat Tekerlekli Sandalyede Getirildi

Yurt dışı tatilinden dönen Beren Saat'in tekerlekli sandalyede görüntülenmesi hayranlarını korkuttu. Saat, ayağını burktuğu için sandalye ile aracına götürüldü. Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, evliliklerine yeniden şans vererek tatil sezonunu açtı. Mutlu birliktelikleri süren ikili, havaalanında görüntülendi.

Yayın Tarihi: 14.07.2023 10:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Korkutan Fotoğraf: Beren Saat Tekerlekli Sandalyede Getirildi

Korkutan Fotoğraf: Beren Saat Tekerlekli Sandalyede Getirildi

Yurt dışı tatilinden dönen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti havalimanında görüntülendi. Beren Saat ayağını burktuğu için tekerlekli sandalye ile aracına götürüldü. Geçtiğimiz günlerde yurt dışına giderek kısa bir tatil yapan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, havalimanında görüntülendi.

Gözlük ve şapka ile kamufle olmaya çalışan Kenan Doğulu soruları yanıtsız bırakırken tekerlekli sandalyede olan Beren Saat de "Ayak bileğimi burktum, iyiyim" demekle yetindi.

Tatil dönüşü havalimanında Gazete Magazin tarafından görüntülenen Beren Saat'in tekerlekli sandalyede olması hayranlarını korkuttu. Güzel oyuncu ayak bileğini burktuğu için aracına kadar tekerlekli sandalye ile giderken Kenan Doğulu da soruları yanıtsız bıraktı. Doğulu bir ara eşinin tekerlekli sandalyede görüntülenmemesi için de eliyle çekimi engellemeye çalıştı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun Evliliği

2014 yılında dünya evine giren ve birçok kez 'boşanacaklar' haberleriyle gündeme gelen Beren Saat ile Kenan Doğulu sık sık gündeme gelen çiftlerden. Evliliklerine yeniden şans veren çift, tatil sezonunu açtı. Mutlu birliktelikleri süren ikili, önceki gün havaalanında görüntülendi. Beren Saat’in uçaktan sonra tekerlekli sandalye ile getirilmesi merak konusu oldu. Görüntü vermek istemeyen çiftten Saat'in bileğini burktuğu bu yüzden tekerlekli sandalyede olduğu öğrenildi. (GazeteMagazin)