Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kookaburra: Yılanların Korkulu Rüyası

Doğada mutlaka her canlının üstünde bir canlı da vardı. İşte doğanın korkusuz hayvanları olarak bilinen yılanları da alt edecek bir canlı sonunda çıktı. Avustralya'dan dünyayı istila etmeye başlayacak olan ve her yeri ele geçirecek olan yılanların korkulu rüyası ortaya çıktı: Kookaburra! Yılanlar onu gördükleri yerde istila etmeyi bırakıp yeniden korkuyla birlikte yuvalarına kaçıyorlar ve bir daha da ortalıkta görünmüyorlar. Çünkü yılanlar için Kookaburra ile karşılaşmak aynı zamanda ölüm anlamına da geliyor. Queensland'de bir kookaburra'nın devasa bir yılanın üzerinde yemek yediği muhteşem an, artık viral olan bir fotoğrafta yakalandı. Gülme sesiyle tanınan ikonik Avustralya kuşunun daha az bilinen bir yeteneği var: yılan yemek. Kookaburralar avlarını yukarıdan izler, üzerine çullanır ve onları gagalarıyla yakalar. Yılanlarla, onları öldürmek için genellikle ağaçlara ve kayalara vururlar veya yutmadan önce daha küçük parçalara ayırırlar. Hiç de alışılmadık bir durum değil. Ancak Avust

Yayın Tarihi: 05.07.2023 20:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kookaburra: Yılanların Korkulu Rüyası

Doğada mutlaka her canlının üstünde bir canlı da vardı.

İşte doğanın korkusuz hayvanları olarak bilinen yılanları da alt edecek bir canlı sonunda çıktı. Avustralya'dan dünyayı istila etmeye başlayacak olan ve her yeri ele geçirecek olan yılanların korkulu rüyası ortaya çıktı: Kookaburra!

Yılanlar onu gördükleri yerde istila etmeyi bırakıp yeniden korkuyla birlikte yuvalarına kaçıyorlar ve bir daha da ortalıkta görünmüyorlar.

Çünkü yılanlar için Kookaburra ile karşılaşmak aynı zamanda ölüm anlamına da geliyor. Queensland'de bir kookaburra'nın devasa bir yılanın üzerinde yemek yediği muhteşem an, artık viral olan bir fotoğrafta yakalandı. Gülme sesiyle tanınan ikonik Avustralya kuşunun daha az bilinen bir yeteneği var: yılan yemek. Kookaburralar avlarını yukarıdan izler, üzerine çullanır ve onları gagalarıyla yakalar. Yılanlarla, onları öldürmek için genellikle ağaçlara ve kayalara vururlar veya yutmadan önce daha küçük parçalara ayırırlar. Hiç de alışılmadık bir durum değil. Ancak Avustralya Sürüngen Parkı'ndaki baş memeli bakıcısı Hewin Hochkins bile bu ahmağın yutmaya çalıştığı yılanın boyutu karşısında eğlenmişti. Fotoğrafta sürüngenin açık gagasından sarkan bir parçasını görebilirsiniz. Bay Hochkins, 'Başa çıkamayacak kadar büyük bir şeyin üstesinden gelmiş gibi görünüyordu,' diye güldü. 'O kookaburra'nın o yılanı öldüreceğini sanmıyorum.' İşte o fotoğraf... .